Dragnea vine azi la Brasov, face si miting. Brasovenii se mobilizeaza sa-l dea afara pe infractor: „Nu ai ce cauta aici, gunoi comunist”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este prezent duminica la Brasov, unde va participa chiar si la un miting de sustinere a PSD care va fi organizat in Piata Sfatului, anunta presa locala. 

Intr-un comunicat de presa transmis la miezul noptii, PSD Brasov a anuntat ca de la ora 11.00 va organiza un „miting de sustinere a valorilor europene” in Piata Sfatului. La acest miting va fi prezent si Liviu Dragnea, scrie newsbv.ro.

Citeste si: Liderii PSD, miting de doar 15 minute in Brasov. Femeie de 70 de ani: „Rusine, banditilor!”. Jandarmii intervin – Video

„Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu, ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Alexandru Petrescu, ministrul Tineretului si Sportului, Constantin Bogdan Matei, ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Valer Daniel Breaz, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Stefan Radu Oprea, si ministrul Turismului, dl. Bogdan Gheorghe Trif, impreuna cu mai multi senatori si deputati din tara vor participa la o intalnire de dialog social cu cetatenii, in Piata Sfatului din Brasov”, se afirma in comunicat.

Duminica, de la ora 12.00, au loc alegeri pentru functia de presedinte al PSD Brasov. Singurul candidat este actualul presedinte, senatorul Marius Dunca.

Brasovenii se mobilizeaza pe Facebook pentru a-l intampina pe Dragnea „cum se cuvine”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: