Categories: news

Dragnea zice ca nu-i mai poate tine in frau pe PSD-istii nervosi. Au iesit doar cate un manifestant PSD in Alba si Ploiesti si zero demonstranti in Pitesti

Liviu Dragnea a declarat, in urma cu doua zile, ca „membrii si simpatizantii PSD nu mai pot fi tinuti in frau”, vor si acestia sa iasa in strada. Luni, au iesit 1.200 de pensionari in fata Palatului Cotroceni si cate un demonstrant la Alba Iulia si Ploiesti. In Pitesti, la mitingul convocat de PSD, nu a venit nimeni.

„Pot spune ca membrii si simpatizantii PSD nu mai pot fi tinuti in frau, oamenii vor sa iasa in strada pentru a-si exprima dezaprobarea profunda fata de miscarea de inspiratie sorosista la care asistam. Partidul se organizeaza singur. Simt ca nu voi mai putea sa tin in frau, de la centru, presiunea din organizatiile din tara, care pot aduce in strada, la Bucuresti, aproape un milion de oameni. Ca urmare, am decis sa ma intalnesc cu partenerii de coalitie si cu premierul pentru a le propune o solutie de iesire din impas”, a declarat Dragnea.

Duminica si luni au iesit putin peste 1.000 de pensionari in fata Palatului Cotroceni. Cel mai cunoscut manifestant dintre acestia a devenit Floricica Dansatoarea.

Luni, un pensionar in varsta de 68 de ani a protestat, singur, in fata Prefecturii Alba si a cerut demisia presedintelui Klaus Iohannis si a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, scrie Adevarul.

„Am venit sa protestez in solidaritate cu cei de la Palatul Cotroceni, pentru jos Iohannis si jos Kovesi, care ne-au distrus tara. Tara este a noastra nu este a lui Iohannis si nici a lui Kovesi. Nu este un presedinte sa tina cu toti romanii. El a facut haosul din tara si trebuie tras la raspundere. Nu a ajutat poporul cu nimic. Am venit de o ora si voi sta aici pana maine”, a spus Corneliu Olariu, citat de Adevarul.

Un protest similar s-a inregistrat si la Ploiesti, unde un barbat a protestat solitar impotriva lui Klaus Iohannis. Acesta afisa o pancarta pe care scria „Jos Iohannis pt. ca a vandut copiii!”.

Nicio persoana nu a aparut, luni dupa amiaza, pana la ora 18.00, la manifestatia convocata pe Facebook de catre sustinatorii PSD si ALDE in centrul municipiului Pitesti si programata pentru ora 17.00. Zeci de jandami se afla in zona, pregatiti sa intervina, scrie news.ro.

La o ora dupa ora 17.00, cand pe Facebook a fost convocata o manifestatie a sustinatorilor PSD si ALDE, niciun participant nu era prezent in centrul Pitestiului, unde ar urma sa aiba loc evenimentul de sustinere a Guvernului.

In Piata Vasile Milea, unde au loc de obicei manifestarile publice din Pitesti, sunt in dispozitiv zeci de jandarmi si politisti, pregatiti sa intervina.

Protestul fusese convocat pe reteaua de socializare in cursul diminetii, iar citeva zeci de persoane se aratasera interesate de acest eveniment.

Conform anuntului postat, cei care nu-l sustin pe presedintele tarii erau asteptati in Piata Vasile Milea, din Pitesti, incepand cu ora 17.00, in acelasi loc in care serile trecute aproximativ 1.500 de pitesteni au iesit in strada pentru a manifesta impotriva Guvernului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Israelul a lovit o tabara de refugiati din centrul Fasiei Gaza. Cel putin 31 de morti

Lovituri aeriene israeliene au provocat, duminica dimineata, moartea a cel putin 31 de persoane in…

21 de minute ago

Cod galben de ploi si grindina in mai multe zone din tara. Ciclonul care a facut ravagii in vestul Europei ameninta si Romania

Ciclonul care a lovit Europa se apropie de Romania, dar vestea buna este ca acesta…

O oră ago

Razboi hibrid. Rusia a alimentat tensiunile din Noua Caledonie, Franta si-a trimis acolo trupele de elita – Video

Parisul a trimis unitati de elita in Noua Caledonie pentru a recupera drumul de la…

2 ore ago

Doua rachete rusesti au lovit, astazi la pranz, un centru de recreere de langa Harkov. Cel putin cinci civili morti si 16 raniti

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 16 ranite, duminica, intr-o zona de recreere…

2 ore ago

Flota ruseasca a Marii Negre, lovita din nou. Ucrainenii au distrus dragorul „Kovrovets”

Inca o nava a Flotei Marii Negre a Federatiei Ruse a fost atacata, relateaza site-ul…

2 ore ago