Dragos Patraru si-a atacat violent colegii de la Digi24 pe post: „Urat e sa fii sluga, ma”. I-a acuzat de „prostie” si „frica” pentru ca au evitat un subiect – Video

news

Realizatorul emisiunii „Starea natiei” de la Digi24 si-a atacat proprii colegi de post pentru ca au evitat sa ofere detalii despre cazul lui Ioan Bendei, fost director al trustului RCS-RDS, din care face parte si Digi24.

„Nu fugi, ma, de subiect, ci il ataci, il pui pe masa, il intorci pe toate partile. Pentru ca asta ar trebui sa faci tu, ca institutie de presa, ca nu esti in slujba lui Bendei sau a RCS&RDS. Si nu primesti salariu ca sa taci, primesti un salariu pentru ca muncesti”, a spus Dragos Patraru in emisiunea sa de luni seara, citat de Pagina de Media.

„Un subiect ocolit aici la Digi 24, in ultimele zile. Da, un subiect tabu. Cum domnule, exista asa ceva, la institutia care sta toata ziua cu dreptatea si cu adevarul in gura? Ce chestie, n-as fi crezut una ca asta! Vedeti, fratilor, de ce este foarte important sa existe cat mai multa presa, cat mai multe institutii media? De ce e gresit sa iesiti in strada si sa cereti inchiderea unor posturi TV?

Indiferent de orientare, presa trebuie sa existe si sa fie de mai multe feluri. Pentru ca, iata: un subiect pe care il abordeaza unii, de dimineata pana seara, la altii nu exista.

Avem de-a face cu un soi de imbecilitate din partea multor jurnalisti, mai ales cand vine vorba despre deontologii de serviciu.

Asadar, despre subiectul pe care oamenii de la Digi24 nu-l abordeaza, pentru ca frica, pentru ca prostie, nu conteaza. Oricum, este incredibila asta. Apar unii cu niste acuzatii grave si tu te faci ca ploua, desi intre minciunile si manipularile pe care le lanseaza acei oameni – oho, sunt destule – se afla si chestiuni grave, de interes public, care trebuie dezbatute serios in societate. Dar, nu, tu te uiti in alta parte ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Urat e sa fii sluga, ma.

Ioan Bendei a fost administratorul RCS&RDS. Nu mai este acum, dar ceva tot este, pentru ca umbra lui se intinde si acum asupra postului. O umbra care face pe multi sa tremure, dar asa e la umbra, nu e ca la soare: mai strange la sfarcuri, ba baieti”, a mai spus Patraru.

Antena 3 a difuzat recent inregistrari conform carora Ioan Bendei oferea mai multe telefoane unui ofiter de politie judiciara din cadrul DNA.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: