news

Dragoste cu nabadai: un pensionar de 85 de ani din Constanta a fost injunghiat de iubita cu patru decenii mai tanara, dupa ce tocmai o ceruse de sotie

Dragoste cu nabadai la Constanta: un pensionar de 85 de ani a fost injunghiat de iubita mai tanara cu 40 de ani, pe fondul unor neintelegeri casnice. Auzind tipete din locuinta lor, un vecin a sunat la 112, iar batranul a putut fi salvat, transmite Realitatea TV.

Se pare ca iubita octogenarului venise sa il viziteze pe acesta, iar la un moment dat, intre ei s-a iscat o cearta. Din spusele cunoscutilor, nu era pentru prima data cand cei doi se certau.

„Chiar ieri a cerut-o in casatorie. In timp ce ea vorbea cu mine, mosul a sunat-o si i-a spus ca o ia de nevasta”, povesteste un vecin.

Potrivit politistilor, cei doi iubiti au consumat in prealabil alcool si, dupa discutii in contradictoriu, lucrurile au degenerat si femeia s-ar fi repezit asupra lui cu pumnii. Nemultumita de rezultat, ea l-ar fi injunghiat ulterior pe batran.

Din fericire, acesta a fost transportat in timp util la Spitalul Judetean din Constanta, iar medicii dau asigurari ca se afla in afara oricarui pericol. Pe de alta parte, logodnica acestuia a fost audiata imediat dupa accident.

”Femeia a fost depistata si dusa la sediul unitatii de politie pentru audieri. In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente”, a explicat Olimpia Ceara, purtator de cuvant IPJ Constanta. Femeia a fost retinuta de politisti.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Surse: Ciolacu merge la Erdogan cu o propunere halucinanta, romanii sa intre doar cu buletinul in Turcia. Ar insemna ca si turcii sa intre doar cu buletinul intr-o tara UE

Premierul Marcel Ciolacu intentioneaza sa ii propuna presedintelui Turciei, Recep Erdogan, ca romanii sa poata…

3 ore ago

Inca o mazilire la Moscova, Putin l-a dat afara si pe ministrul adjunct al Apararii. Acesta este cel mai apropiat colaborator al fostului ministru, Serghei Soigu

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis pe ministrul adjunct al Apararii, Iuri Sadovenko. Acesta a…

O oră ago

Surpriza pentru Netanyahu. Procurorul-sef al Curtii Penale Internationale solicita mandat de arestare, pentru crime de razboi, pe numele premierului Israelului

Procurorul-sef al Curtii Penale Internationale a anuntat ca solicita mandate de arestare pentru inalti oficiali…

4 ore ago

New York Times: NATO este aproape de a trimite soldati in Ucraina. Care va fi misiunea acestora

Potrivit unui articol publicat in New York Times (NYT), se pare ca NATO este aproape…

7 ore ago