Drama in Banie, Vasilcoiu s-a certat rau cu Olguta: „Mi-am dat demisia de la Parlament, mi-am dat demisia de la Comunicare de la PSD, renunt si la calitatea de membru PSD”

politica

Cristian Vasilcoiu, fost conslier al Liei Olguta Vasulescu, anunta ca a demisionat din toate functiile pe care le detine in PSD si din acelea in care a fost numit de PSD. El afirma suparat ca a fost acuzat de „tradare”.

„Vad ca multa lume inca nu ma crede! Reiterez, eu nu sunt tradator!

Mi-am dat demisia de la Parlament, mi-am dat demisia de la Comunicare de la PSD, renunt si la calitatea de membru PSD, ca sa nu existe riscul sa ajung vreodata, ca supleant, senator!

Raman consilier local cata vreme nu pot fi inlocuit de supleant, din cauza lipsei de cvorum! Nu vreau nimic, de la nimeni!

Iar indemnizatia lunara de consilier local, de 1.095 lei, o donez! Si nu, nu sunt miliardar, dar nici nu am nevoie de nimic!”, a scris Vasilcoiu pe Facebook.

Vasilcoiu a contribuit la campania electorala a Liei Olguta Vasilescu cu suma de 5.000 de lei, conform unui document publicat de Petru Becheru.

💣 MILIARDE pentru CAMPANIA Olgutei — LISTA „sponsorilor” si sumele „donate”

Ce ascundea judecatorul Iliescu cand…

Posted by Petru Becheru on Wednesday, 9 December 2020

Vasilcoiu are o relatie veche si stransa cu Lia Olguta Vasilescu, pe care a descris-o chiar el, inainte de alegerile locale.

„O cunosc pe Lia-Olguta Vasilescu din anul 2000, cand mi-a devenit primul sef din viata, la primul meu loc de munca, cotidianul Cuvantul Libertatii din Craiova.

Drumurile noastre profesionale s-au despartit pana in 2017, cand ne-am regasit la Ministerul Muncii si sunt legate si astazi, cand ocup functia de consilier al secretarului Camerei Deputatilor, Lia-Olguta Vasilescu.

Sunt nascut si crescut in Craiova, am lucrat in presa locala, dar si in presa centrala, la ziare precum Jurnalul National, Gardianul, Adevarul, Evenimentul zilei, Libertatea si la televiziuni precum Realitatea TV, B1 TV si Digi 24.

Cunoscand toate proiectele realizate de primarul Lia-Olguta Vasilescu in mandatele anterioare, dar si pe cele pe care si le propune in viitorul mandat, revin la Craiova si ma alatur celei mai bune echipe de candidati la Consiliul Local, care, #cusiguranta, va castiga”, scria Vasilcoiu pe Facebook in august 2020.

Pe 29 mai, Vasilcoiu a distribuit primul pe pagina sa de Facebook o fotografie in care Orban si mai multi ministri fumeaza si consuma bauturi alcoolice in biroul premierului. Imaginea este folosita in continuare de propaganda PSD, care sustine ca Guvernul a „chefuit” in loc sa se ocupe de limitarea efectelor pandemiei.

Mai mult despre: ,

Comentarii: