Motivul CRIMEI de la Poligonul UTI. Instructor IMPUSCAT in cap de un tanar de 24 de ani

news

Directorul poligonului din cadrul companiei UTI, Nicolae Tanase, in varsta de 56 de ani, a fost impuscat de un cursant, marti seara, dupa care ucigasul si-a luat si el viata.

Cel care a comis fapta era un client mai vechi al complexului de tir, care lua lectii chiar de la director. Marti seara, in jurul orei 19.30, aflat la poligon, el si-a impuscat instructorul si apoi s-a sinucis.

Potrivit surselor EVZ un barbat tanar, cunoscut de instructorul Nicolae Tanase, a sosit in poligon si a tras un incarcator in timpul antrenamentului. La un moment dat, pur si simplu a indreptat arma catre instructor ca inspre o tinta si a tras de doua ori, nimerind pieptul acestuia. Cand cel cazut a incercat sa se ridice, barbatul inarmat l-a impuscat mortal in cap. Dupa cateva secunde, tragatorul s-a sinucis cu aceeasi arma.

Motivul crimei

Potrivit informatiilor obtinute de reporterii spynews.ro, ucigasul instructorului – un tanar de 24 de ani – trecea printr-o perioada dificila dupa ce a fost parasit de iubita. Crima pare a fi produsul unui moment de nebunie. Cel care a comis fapta era un client mai vechi al complexului de tir.

Camerele de luat vederi au surprins intreaga scena. Cei doi sunt vazuti intrand in poligon, in jurul orei 19.30. Usa se inchide in spatele acestora. In momentele urmatoare, Nicolae Tanase ii face instructajul elevului sau. Apoi, tanarul pune mana pe arma si se intoarce brusc catre instructor. Trage un foc de arma catre capul victimei sale, apoi alte doua in zona toracelui, dupa ce acesta se prabuseste la pamant. Imaginea unei executii in stil mafiot. Cateva secunde mai tarziu, tanarul indrepta pistolul catre propria tampla si apasa tragaciul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: