Ingenuncheat de durere. Drama unui DOCTOR care si-a pierdut pacientul

life

O fotografie a unui doctor ingenuncheat de durere dupa ce a pierdut un pacient a devenit virala pe retelele de socializare in acest week-end. Sute de medici din intreaga lume au comentat despre cu ce se confrunta in meseria lor.

Fotografia a fost postata initial pe Facebook, apoi a devenit virala dupa ce a ajuns pe Reddit. „Barbatul surprins in imagine nu a putut sa salveze unul dintre pacientii sai. Desi e un lucru obisnuit in meseria noastra, pacientii pe care ii pierdem sunt de obicei batrani si bolnavi, dar nu si in cazul acesta. Pacientul care a murit avea 19 ani”, a scris cel care a postat imaginea pe o retea de socializare.

Comentariile medicilor din intreaga lume nu au intarziat sa apara.

„Stiu ce simte acest om. Ieri, unul dintre pacientii mei in varsta de 17 luni a murit. Am plans de multe ori in baie, pe holuri, pe casa scarilor”, a scris unul dintre utilizatorii retelei, citat de The Independent.

Altiii au povestit prin ce trec dupa ce se chinuie ore in sir sa salveze viata unui om si esueaza.

„Nimic nu se compara cu a opera ore in sir iar la final pacientul moare. Aceasta imagine surprinde toate aceste emotii si sunt sigur ca si multi altii au trecut prin asa ceva”, a comentat un alt doctor.

doctor3

Un medic de ambulanta din Venezuela a povestit ca asemenea cazuri ii afecteaza pshihic foarte puternic.

„Suntem pregatiti sa lasam deoparte sentimentele pentru a ne face treaba, dar cu fiecare caz pe care il tratam pierdem cate o bucatica din sufletul nostru”, a scris acesta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: