politica

Drula anunta ca Grindeanu a anulat inca o licitatie pe A3: „Scheletele de fier-beton nefinalizate au ramas o marturie vie a incompetentei si nepasarii PSD”

Presedintele USR, Catalin Drula, l-a criticat, miercuri, pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pentru anularea licitatiei privind realizarea a 26 de kilometri din A3, intre Suplacu de Barcau si Chiribis, sustinand ca este al doilea tronson „blocat” de Grindeanu pe aceasta autostrada.

„Grindeanu anuleaza inca o licitatie pe A3 – 26 km de autostrada intre Suplacu de Barcau si Chiribis. Este al doilea tronson blocat de Sorin Grindeanu pe autostrada A3, dupa ce in primavara reziliase si lotul vecin Chiribis – Biharia si pe care nu a fost in stare sa il reliciteze nici pana azi. La aproape 20 de ani de la startul lucrarilor de catre Bechtel, contorizam a 4-a reziliere sau anulare de licitatie pe sectorul Suplacu de Barcau – Chiribis, cel mai probabil o situatie unica la nivel mondial”, a scris Drula, pe Facebook.

El a mentionat ca anul trecut, in mandatul sau, a fost anuntat castigatorul acestei licitatii, iar in februarie 2022 s-au finalizat contestatiile.

„Anul trecut, in mandatul meu, a fost anuntat castigatorul acestei licitatii, iar in februarie 2022 s-au finalizat contestatiile. Ar fi trebuit sa fie desemnat castigatorul final si sa se semneze contractul. Insa un asemenea scenariu a fost de neimaginat pentru Sorin Grindeanu. Proiectul a fost abandonat in 2013 de PSD – Dan Sova la un stadiu de finalizare de 50%. De atunci, scheletele de fier-beton nefinalizate au ramas o marturie vie a incompetentei si nepasarii PSD. Tot aici zace nefolosit si vestitul viaduct de 1,8 km de la Suplacu de Barcau peste lacul de acumulare cu acelasi nume, un ‘muzeu’ in aer liber ce a costat zeci de milioane de euro”, a completat presedintele USR.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Iranul ameninta ca va construi o bomba nucleara daca va fi atacat de Israel: „Sambata am folosit doar arme vechi”

Iranul ameninta ca va construi o bomba nucleara daca va fi atacat de fortele israeliene,…

11 ore ago

Ciuca: „Daca va fi nevoie, PNL va avea propriul candidat la Primaria Capitalei. Electoratul nostru nu-l sustine pe Piedone”

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a afirmat, joi seara, ca, in eventualitatea retragerii lui Catalin Cirstoiu…

7 ore ago

Un fugar american a fost prins in Piata Sf. Petru din Roma. Avea la el trei cutite lungi

Politia italiana l-a arestat, saptamana trecuta, pe „cel mai cautat” fugar american. Barbatul a fost…

12 ore ago

Sportivii romani vor merge la Paris cu aeronava „Nadia Comaneci”

Aeronava  Tarom care va transporta sportivii romani la Jocurile Olimpice de la Paris poarta numele…

11 ore ago

Doua fete de 6 si 11 ani au fost injunghiate in Franta. Suspectul a fost arestat

Un barbat a fost arestat dupa ce doua fete in varsta de sase si 11…

12 ore ago

Un lider regional al partidului german de extrema-dreapta AfD, trimis in judecata pentru utilizarea „cu buna stiinta” a unui slogan nazist intr-un discurs

Un lider regional al partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) a fost trimis…

12 ore ago