Drula anunta inca o „promisiune indeplinita”. Intrarea in tara la Giurgiu este gata, a fost folosita o tehnologie noua: „Este asemanator cu pistele de avioane, mult mai durabil decat asfaltul in cazul traficului greu”

politica

Fostul ministru al Transporturilor Catalin Drula a precizat ca de luni drumul de legatura de la Giurgiu, o conexiune rutiera civilizata de 5,7km cu 4 benzi separate fizic ce leaga DN5 Bucuresti – Giurgiu de podul peste Dunare, respectiv frontiera cu Bulgaria. El a adaugat ca este unul dintre proiectele in care s-a implicat direct pentru a fi finalizat rapid si fara blocaje si va cere CNAIR sa fie intretinut acest drum.

„Promisiune indeplinita: de azi, intrarea in tara, de la Giurgiu, este la standard european. Azi se deschide drumul de legatura de la Giurgiu, o conexiune rutiera civilizata de 5,7km cu 4 benzi separate fizic ce leaga DN5 Bucuresti – Giurgiu de podul peste Dunare, respectiv frontiera cu Bulgaria. Este unul dintre proiectele in care m-am implicat direct anul acesta, pentru a se finaliza rapid si fara blocaje”, a scris Catalin Drula, luni pe Facebook.

Acesta a mai spus ca „o monitorizare profesionista inseamna totul, de la discutii cu avizatorii de retele de gaz si pana la urmarit cantitatile de lucrari puse in opera zilnic”.

„Proiectul este construit cu o tehnologie noua: betonul rutier. Este asemanator cu pistele de avioane, mult mai durabil decat asfaltul in cazul traficului greu. Mai departe voi urmari si cere ca CNAIR sa intretina cum trebuie acest drum, pentru a nu repeta experienta negativa de pe A2 Bucuresti – Fundulea”, a completat Drula.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: