Drula atrage atentia: „PNL si PSD se lupta pentru un singur lucru: privilegiile politrucilor. Pensiile speciale au crescut cu 438 de lei, iar pensiile obisnuite cu doar 3 lei”

politica

Presedintele USR, Catalin Drula, a avut o iesire dura, joi, la adresa coalitiei PSD-PNL, sustinand ca „aceasta mare coalitie a livrat neliniste, suferinta si saracie”. 

„Guvernarea PNL-PSD a esuat. Falimentul moral al acestei coalitiei e pe deplin dovedit, iar Romania e cu economia pe marginea prapastiei. Duoa un an de zile, lucruile sunt clare: PNL si PSD la guvernare inseamna faliment”, a anuntat Catalin Drula, presedintele USR, intr-o conferinta de presa.

„Aceasta mare coalitie a livrat neliniste, suferinta si saracie. Preturile au explodat, oamenii se uita cum le dispar banii din buzumnare intr-o guvernare care face tara praf. Ratele la credite au crescut dramatic. Parintii au avut un soc cand au vazut pretul rechizitelor”, a adaugat Drula.

Liderul USR a acuzat ca guvernul este preocupat doar de „privilegiile politrucilor si clientela de partid”.

„Intre timp, PNL si PSD, marea coalitie pentru stabilitatea lui Iohannis se lupta pentru un singur lucru: privilegiile politrucilor si clientela de partid. Le pasa numai de ei si de ai lor, de privilegiile specialilor”, a acuzat liderul USR.

El a exemplificat cu faptul ca pensiile speciale au crescut in medie cu 438 de lei, in timp ce pensiile obisnuite au crescut cu 3 lei. ”PNL si PSD se lupta pentru un singur lucru: privilegiile politrucilor. Se maresc ministere, se dau sinecuri. Astazi, PNL si PSD au o singura optiune: sa plece acasa sau sa ia masurile corecte pentru a opri cresterea preturilor. (…) Vom veni in Parlament cu legi anti-inflatie. Germania scade TVA la energie, exact masura propusa de USR, dar coalitia PSD-PNL refuza sa faca acelasi lucru si in Romania doar pentru ca a venit de la noi”, a subliniat Drula.

Mai mult despre:

Comentarii: