Drula: „De la Cotroceni se da ora exacta si semnalul. Candidatul Dreptei Unite, daca intra in turul doi, castiga alegerile”

politica

Catalin Drula

Presedintele USR, Catalin Drula, a declarat sambata ca Alianta Dreapta Unita ar trebui sa aiba un candidat unic la alegerile prezidentiale din toamna si, potrivit estimarii sale, daca acesta intra in turul al doilea, atunci va ajunge presedinte al Romaniei.

„Sunt patru runde de alegeri. Va spun ca cele mai importante sunt alegerile prezidentiale, bazat pe experienta mea politica, pe experienta din Guvern, pe experienta la conducerea unui partid. De la Cotroceni se da ora exacta si semnalul. (…) Eu cred ca e nevoie de un presedinte de dreapta, care sa aiba reforme multe. (…) Candidatul Dreptei Unite, daca intra in turul doi, castiga alegerile”, a afirmat Catalin Drula, intr-o conferinta de presa, la Sibiu, citat de Agerpres.

El a precizat ca Alianta Dreapta Unita si-a propus sa aiba candidat unic la alegerile prezidentiale, insa deocamdata acesta nu a fost desemnat.

„Vrem sa avem un candidat unic, nu este inca desemnat”, a explicat Catalin Drula.

Presedintele USR, Catalin Drula, presedintele PMP, Eugen Tomac, vicepresedintii Partidului Forta Dreptei Violeta Alexandru si USR Dan Barna au participat sambata, la Sibiu, la lansarea candidatilor aliantei pentru Primaria Sibiu si Consiliul Judetean.

Liderul judetean al USR, consilierul judetean Ruxandra Cibu Deaconu, este candidatul aliantei pentru postul de primar al municipiului Sibiu. Aceasta ocupa si primul loc pe lista ADU pentru Consiliul Local Sibiu.

Liderul municipal Sibiu al USR, consilierul judetean Adrian Echert, va candida pentru presedintia CJ Sibiu. El a mai candidat si in urma cu patru ani pentru aceasta functie, insa a pierdut in favoarea liberalei Daniela Cimpean, actualul presedinte al CJ, care va candida pentru un nou mandat. Adrian Echert va candida si pe primul loc pe lista de consilieri judeteni ai Aliantei Dreapta Unita.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: