Drula, dupa ce l-a numit zombie politic pe Citu: Ce s-a spus atunci, s-a spus. Poate fiecare am exagerat

politica

Ministrul Transporturilor Catalin Drula a declarat miercuri pentru News.ro, referinu-se la conflictul cu premierul Florin Citu, dupa ce l-a numit pe acesta ”zombie politic”, ca saptamana trecuta, coalitia de guvernare a trecut printr-un moment greu, iar ”ce s-a spus atunci, s-a spus”. El a admis ca poate fiecare dintre ei a exagerat. Ca si Florin Citu, el a refuzat sa spuna ce au discutat, invocand caracterul privat al discutiei.

„Saptamana trecuta, coalitia de guvernare a trecut printr-un moment greu. Ce s-a spus atunci, s-a spus. Poate fiecare am exagerat. Nu vreau sa mai redeschidem rani. Am avut discutii si in privat cu premierul, care vor ramane private. Eu sunt un om de echipa si loial cand functionam ca o echipa. Important e actul de guvernare in beneficiul romanilor. Avem enorm de munca si la ministerul Transporturilor si Infrastructurii, si in toate domeniile. Aceasta coalitie a gasit resursele de a continua programul de guvernare”, a afirmat Drula.

El a subliniat ca Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR are capacitatea de a reforma aceasta tara si de a pune pe baze solide dezvoltarea Romaniei in deceniul urmator.

Premierul Florin Citu a afirmat, miercuri, referindu-se la declaratia ministrului Catalin Drula care l-a numit ”zombie politic”, ca ”este o problema de constiinta si de onoare a celor care fac astfel de declaratii”.

Florin Citu a fost intrebat, miercuri, daca ministrul Catalin Drula si-a cerut scuze pentru declaratiile pe care le-a facut, numindu-l ”zombie politic” si a afimat: ”Eu am spus cum ii voi reevalua pe ministri, pana la urma este o problema de constiinta si de onoare a celor care fac astfel de declaratii”.

La insistentele jurnalistilor, Citu a precizat: ”V-ati obisnuit ca nu spun ce discut in privat cu partenerii mei”.

Catalin Drula, vicepresedinte USR PLUS si ministru al Transporturilor, l-a criticat dur pe premierul Florin Citu pentru demiterea lui Vlad Voiculescu, intr-un interviu pentru G4Media. ”Un zombie politic”, l-a caracterizat Drula pe Citu.

Mai mult despre:

Comentarii: