Drula ii cere lui Grindeanu sa munceasca, i-a lasat de terminat „110 km de autostrada si drum expres si 90 km de centuri” doar in 2022: „In mandatul meu au inceput lucrarile pentru 183 de km”

politica

Catalin Drula, primari USR, pret, santaj, Marcel Ciolacu, nicio limita

Catalin Drula, fostul ministru al Transporturilor, a catalogat miercuri drept „minciuni” afirmatiile actualului ministru PSD Sorin Grindeanu care a sustinut ca Druila a inceput „zero kilometri” de autostrazi in cele 9 luni de mandat.

„Grindeanu a spus ca se luceraza in momentul de fata 80 de km de autostrada si drum expres. Realitatea este ca sunt 300 de km si inca 85 de km sunt in preconstructie, adica sunt contracte de proiectare si executie si se termina proiectarea. 300 efectiv sunt proiecte care au lucrari in teren. Din acesti 300, pe 183 au inceput lucrarile in 2021. Cred ca asta spune tot despre ce s-a intamplat in mandatul meu”, a detaliat Drula la Profit TV.

„In 2022, cati km de autostrada va inaugura domnul Grindeanu din ce ati lasat dvs.?”, a fost intrebat apoi Drula.

„Trebuie sa si munceasca, ar trebui 110 km de autostrada si drum expres si 90 km de centuri. E vorba de Craiova-Pitesti, tronsonul 2, care e la 95%, pana Paste e clar ca trebuie sa dea drumul. Craiova-Pitesti lotul 1 este undeva la 50%, pe Craiova-Pitesti tronsonul 3 se pot deschide 17 km intre Slatina si Colonesti”, a exemplificat Drula.

Grindeanu a sustinut ca Drula a facut „zero kilometri”. „In 9 luni de mandat, ZERO km. Ar trebui sa stii ca ZERO este ZERO, in orice baza matematica vrei”, i-a transmis Grindeanu lui Drula.

 

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: