Drula, la Gorj: „PNL nu mai exista ca partid, este doar anexa galbena a PSD. Trandafirii s-au luat in brate cu sageata si planul lor este unul de furt generalizat”

politica

Catalin Drula

Presedintele USR Catalin Drula a declarat, joi, referindu-se la alianta electorala PSD-PNL, ca ”trandafirii s-au luat in brate cu sageata si planul lor este unul de furt generalizat”.

„Trandafirii s-au luat in brate cu sageata si planul lor este unul de furt generalizat. Mai mult, i-am vazut cum incearca disperati sa fuga de alegeri pentru ca le este frica de cetateni. Romanii sunt nemultumiti de nivelul de trai care scade, de cea mai mare inflatie, de conditiile de trai si se va vedea asta pe 9 iunie”, a declarat Drula la evenimetnul de lansare a candidatilor Aliantei Dreapta Unita pentru Primaria Targu Jiu si Consiliul Judetean Gorj.

Catalin Drula, presedintele USR, a criticat guvernarea stangii comasate PSD-PNL:

Presedintele USR a adus aminte si de ceea ce a numit ”tradarea” PNL si a lui Klaus Iohannis.

„Un presedinte al Romaniei a cerut votul anti-PSD, ca apoi sa aduca PSD la putere. PNL nu mai exista ca partid, este doar anexa galbena a PSD. Aici, la Targu Jiu, am avut un primar care isi facea un titlu de glorie din lupta contra PSD si acum a trecut la PSD”, a afirmat Catalin Drula, presedintele USR.

Candidatii lansati de Dreapta Unita sunt Corneliu Raducan Morega (USR) pentru Primaria Targu Jiu si Nicolae Davitoiu (PMP) pentru Consiliul Judetean.

Corneliu Raducan Morega este de profesie inginer si arhitect, care a detinut acum 3 ani functia de prefect al judetului. Corneliu Raducan Morega isi doreste ca Targu Jiul sa devina un oras european, cu infrastructura moderna, cu cladiri reabilitate, dar si care atrage investitori, un oras care sa le ofere tinerilor locuri de munca, conform USR.

”Nicolae Davitoiu este absolvent de Administratie Publica Europeana, cu expertiza a peste 25 de ani de administratie publica. In prezent este consilier judetean si din aceasta calitate a promovat proiecte benefice pentru Gorj. Isi doreste sa preia sefia Consiliului Judetean pentru a implementa un program bazat pe stimularea turismului in zona in paralel cu o crestere a investitiilor in infrastructura rutiera”, conform prezentarii facute de USR.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: