Drula, manifest pentru „rasturnarea regimului specialilor”: „Lansez la Cluj o chemare la lupta, doresc o Romanie corecta”

politica

Presedintele USR, Catalin Drula, a lansat, sambata, la Cluj-Napoca, ”o chemare la lupta pentru rasturnarea regimului specialilor”.

„Tara noastra are doua clase de oameni, specialii – pensionarul Ciuca are 18.000 de lei pensie pe luna, seful de la ASF cu 12.000 de euro pe luna, prietenul presedintelui Iohannis, care vinde 600 de BMW pentru politie cu caiet de sarcini cu dedicatie, si mai este realitatea oamenilor care muncesc.

(…) Lansez la Cluj o chemare la lupta pentru rasturnarea regimului specialilor si chem alaturi de USR toate fortele din societate, din societatea civila, politica, mediul de business, care doresc o Romanie corecta. PSD poate fi infrant chiar daca balaurul a mai scos un capat, care se numeste PNL”, a declarat Catalin Drula, intr-o conferinta de presa, citat de Agerpres.

La randul sau, presedintele USR Cluj, deputatul Oana Murariu, a declarat, in aceeasi conferinta de presa, ca, incepand cu aceasta primavara, USR se va reintoarce in strada pentru a discuta cu oamenii.

La Cluj-Napoca are loc Liga Alesilor Locali a USR, la care participa peste 170 de alesi locali ai partidului.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: