politica

Drula, replica dura pentru Simion: „S-a intalnit talharul cu extremistul si au pus de o maradona politica. Esti iepurasul lui Ciolacu”

Conflict online intre liderul USR, Catalin Drula, si liderul AUR, George Simion. Simion s-a gandit sa troleze pe postare pe Facebook a lui Drula, insa a avut parte de o repluca usturatoare.

„Lasa blatul cu Ciolacu, semnati motiunea de cenzura, ca sa oprim guvernul asta de talhari!”, i-a scris Simion lui Drula.

Replica nu a intarziat sa apara.

„Lasa praful in ochii oamenilor. Tu ii ajuti maxim pe talhari. Si ei sunt fericiti sa te ajute pe tine.

Stii tu, cu o functie in BP pentru colegul tau Ringo, cu o jumatate de ora in prime-time la televiziunile securistilor care au distrus tara asta, cu de-astea. Esti iepurasul lui Ciolacu.

S-a intalnit talharul cu extremistul si au pus de o maradona politica”, a reactionat Drula.

Liderul USR Catalin Drula l-a avertizat marti pe premierul Marcel Ciolacu sa nu se atinga de pensiile romanilor, el afirmand ca ”o eliminare sau slabire a Pilonului 2 transmite un semnal foarte grav in economie si afecteaza grav viitorul romanilor care azi muncesc cinstit”.

“Il avertizez pe Marcel Ciolacu sa nu se atinga de pensiile romanilor. O eliminare sau slabire a Pilonului 2 transmite un semnal foarte grav in economie si afecteaza grav viitorul romanilor care azi muncesc cinstit si nu vor sa depinda cu totul de un stat impredictibil si incompetent”, a transmis presedintele USR.

Catalin Drula afirma ca ”o lovitura aplicata Pilonului 2 nu va fi tolerata si vor avea grija ca orice astfel de masura sa fie anulata dupa alegerile de anul urmator”. ”Daca domnul Ciolacu doreste intr-adevar sa intervina undeva, atunci poate oricand sa renunte la pensiile speciale pe care le-a aparat cu atata ravna”, spune Catalin Drula.

Deputatul PNL Florin Roman a declarat marti, despre articolul privind nationalizarea ”mascata” a Pilonului 2 de Pensii, care a aparut in lista amendamentelor depuse de coalitie la proiectul de asumare a raspunderii Guvernului, ca propunerea a venit de la secretarul de stat al PSD, Daniela Pescaru si doar vigilenta parlamentarilor PNL a facut sa observe acest lucru.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Fostul sef al NATO: „Sistemele din Romania si Polonia ar trebui sa doboare rachetele Rusiei care vizeaza Ucraina”

Tarile NATO ar trebui sa foloseasca sistemele de aparare aeriana cu baze in Europa de…

3 ore ago

Barbatul care a atentat la viata premierului slovac Fico este poet, membru al Uniunii Scriitorilor din Slovacia. El are 71 de ani

Presa slovaca a relatat ca atacatorul care a tras cinci gloante asupra premierului Robert Fico…

7 ore ago

Cea mai bogata femeie din Australia cere Galeriei Nationale sa-i retraga portretul dintr-o expozitie

Miliardara australiana Gina Rinehart a cerut Galeriei Nationale din Australia sa-i elimine portretul dintr-o expozitie…

7 ore ago

Atacul asupra premierului slovac Robert Fico trimite unde de soc in toata Europa. Reactie si din partea SUA

Atacul de miercuri asupra premierului slovac Robert Fico in orasul Handlova, in urma unui eveniment…

8 ore ago

O locomotiva a Grup Feroviar Roman a luat foc la Poarta Alba

O locomotiva a Grup Feroviar Roman a luat foc, miercuri seara, la iesire din Poarta…

8 ore ago