Drula trece cu tancul peste „mafiotul” Radoi. Inca 63 de spatii comerciale au fost demolate vineri seara

politica

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, a anuntat sambata ca vineri au fost desfiintate inca 63 de spatii comerciale din statiile de metrou. Spatiile sunt controlate de sindicatul de la metrou al pesedistului Ion Radoi.

„Seara trecuta, 63 de spatii comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului au fost desfiintate in 10 statii de metrou.

Multumesc primarului general al Capitalei, Nicusor Dan, primarilor sectoarelor 1, Clotilde Armand, 2, Radu Mihaiu, si 6, Ciprian Ciucu, care au desfasurat in ultimele 2 saptamani activitati de desfiintare a constructiilor ilegale.

Ieri seara, intr-o actiune ampla, primaria sectorului 4 a desfiintat spatii ilegale din 7 statii de metrou (Piata Unirii 1, Constantin Brancoveanu, Piata Sudului, Eroii Revolutiei, Aparatorii Patriei, Tineretului, Timpuri Noi).

Multumesc d-lui. primar Baluta pentru mobilizarea excelenta. Metrorex a depus solicitari si catre primariile sectoarelor 3 si 5 si sunt convins ca si acolo se va restabili legalitatea cat de curand”, a anuntat Drula pe Facebook.

Singurele primarii care pana acum nu au avizat operatiunele de demolare a chisocurilor lui Radoi sunt cele conduse de Robert Negoita si Cristian Popescu Piedone.

Seful sindicatului de la Metrorex, Ion Radoi, a sustinut recent ca se afla in posesia unei inregistrari a unei convorbiri intre doi consilieri au lui Catalin Drula in care acestia ar pune la cale un atentat la viata sa.

„Am avut si noi actiuni sindicale, nimeni nu s-a dus sa dea cu ranga in cap cuiva, sa distruga, sa faca asemena acet huliganice. Am fost facut mafiot, toti salariatii. Nu se poate sa actionezi in halul asta, este un proces pe rol.

(…) Cei de pe langa acest ministru Drula, acolitii lui de pe acolo, m-au amenintat si cu moartea. Avem scris pe telefon, a spus ‘Domne, cum scapam de acest Radoi?’. Si unul dintre ei raspunde: ‘Un accident si gata, s-a dus’. Are doi asistenti, le stim si numele, si profilul si tot”, a declarat Radoi intr-un interviu acordat Adrianei Bahmuteanu.

Radoi a promis ca va face publica aceasta inregistrare: „Nu stiu cum de nu a ajuns publica pana acum. Se vede negru pe alb, o avem inregistrata”. „Am facut plangere penala, este un dosar pe rol. Vor mai fi si alte procese, nu poti sa ne faci in fel si chip, mafiot”, a mai sustinut Radoi.

Radoi s-a declarat convins ca il va schimba din functie si pe Catalin Drula.

„Eu sunt sigur ca urmeaza al 28-lea ministru. El este cu numarul 27. Va veni un ministru cu care sa ma inteleg mai bine”, a aratat Dragoi.

De atunci au trecut trei saptamani, insa inregistrarea cu care ameninta Radoi nu a aparaut.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: