Duba AUR-istilor a parcat la Parlament pe locurile destinate persoanelor cu handicap: „Atat s-a putut”

politica

Duba folosita in deplasarile prin judete de catre liderul AUR, George Simion, a parcat la Palatul Parlamentului e unul din locurile destinate persoanelor cu handicap. 

„Parcarea de la Parlament. Multe locuri libere. Masina AUR, parcata fix pe unul din locurile destinate persoanelor cu handicap. Atat s-a putut”, a anuntat Laurentiu Dinca pe Facebook.

Conform legii, cei care parcheaza pe locurile destinate persoanelor cu handicap risca sa fie amendati cu sume uriase, intre 2.000 si 10.000 de lei, la care se adauga banii  care trebuie platiti celor care au ridicat masina.

AUR-istii au intrat deja de mai multe ori in conflict cu politistii rutieri din cauza nerespectarii regulilor.

”In seara zilei de 29 septembrie 2022, politistii ce desfasurau activitati de mentinere a ordinii si linistii publice si a fluentei traficului rutier in Piata Victoriei au depistat un conducator auto care a condus si oprit un autocar intr-o zona interzisa.

Acesta a refuzat sa se supuna dispozitiei politistilor rutieri de mutare a autocarului din zona interzisa, motiv pentru care a fost sanctionat contraventional cu 1.450 de lei, fiind dispusa si masura complementara de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 30 de zile.

Pe timpul interventiei, unul dintre politisti a fost agresat, in acest sens fiind sesizata unitatea de parchet competenta in vederea continuarii cercetarilor pentru o posibila fapta de ultraj.

Ulterior, politistii rutieri au dispus masura ridicarii autocarului, folosindu-se in acest scop o platforma de tractare.AdsPe parcursul noptii, mai multe persoane au tulburat linistea si ordinea publica, fapt pentru care organele de politie si jandarmerie au aplicat 3 sanctiuni contraventionale in valoare de 14.200 lei.

Totodata, in cursul aceleiasi nopti, tot in Piata Victoriei, politistii rutieri au depistat un barbat in varsta de 36 de ani care a condus un autoturism avand permisul de conducere suspendat. Acesta a fost condus la sediul Brigazii Rutiere, unde i-a fost intocmit un dosar penal pentru conducere fara permis, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice avand suspendata exercitarea dreptului de a conduce”, se arata intr-un comunicat al Politiei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: