Duel pe Facebook intre Mircea Marian si Liviu Dragnea. Seful PSD raspunde iritat dupa ce a fost luat peste picior de jurnalist. Dragnea se crede tatucul Romaniei

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, isi manifesta pe Facebook indignarea ca romanii care vin de pe litoral nu pot sa plateasca prin SMS taxa de pod de la Fetesti. El sustine ca a primit „multe mesaje” in acest sens. Nu este limpede insa ce atributii are presedintele PSD in rezolvarea acestei situatii.

„Am primit multe mesaje astazi de la oameni care se intorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, ca nu pot plati taxa de pod la Fetesti prin SMS, deoarece sistemul nu functioneaza. Mi se pare inadmisibil ca intr-o zi cu trafic atat de intens pe autostrada sa existe probleme cu sistemul de plata. Totusi, ma intreb si eu, contractul dintre Compania de drumuri (CNAIR) si operatorii de telefonie mobila nu contine si niste obligatii de ambele parti? Cetatenii care nu au nicio vina nu trebuie protejati?”, a scris Dragnea pe Facebook.

Jurnalistul Mircea Marian a comentat ironic la postarea lui Dragnea, afirmand ca „Soros si multinationalele sunt de vina”, nu oamenii plantati de PSD la CNAIR. Surprinzator, Dragnea i-a raspuns.

„Liviu Dragnea , ramane sa si probati asta. Niciodata nu e vina guvernului PSD si a premierului sau luminat, asta e clar”, a replicat Mircea Marian.

Dragnea a tinut sa raspunda si de aceasta data: „Pai din moment ce unii pot plati prin SMS si altii, clienti ai altui operator, nu…. ce ar mai trebui probat?”.

Mircea Marian nu s-a lasat insa: „Liviu Dragnea , sistemul a fost implementat de UTI, o firma tipic romaneasca: plina de contracte cu statul, un precursor al lui Ghita, si cu patronul cercetat de DNA”.

Dragnea i-a facut plangere penala jurnalistului Mircea Marian dupa ce acesta a publicat pe Facebook, in timpul protestelor din fabruarie 2017, adresa la care locuia seful PSD. Intre timp, Dragnea s-a mutat in Palatul de la Scrovistea, o resedinta de stat bine pazita.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: