Duminica este marele miting. Ciolos si mii de membri ai USR si PLUS vor fi si ei in Piata Victoriei: „Nu lasam tara pe mana hotilor”

politica

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, anunta ca membrii formatiunii sale se vor afla duminica seara in Piata Victoriei pentru a protesta fata de noul atac al Regimului Dragnea impotriva statului de drept. Alaturi de membrii PLUS se vir afla si cei ai USR.

„Este nevoie, mai mult ca oricand, de unitate si ca fiecare roman care nu si-a pierdut credinta in democratie sa actioneze cu instrumentele pe care le are la dispozitie pentru a opri actiunile PSD-ALDE care adancesc haosul si disperarea.

Noi am facut un pas important prin aliata cu USR si va asiguram ca vom continua pe aceasta cale. Sustinem actiunile organizatiilor civice din Romania, inclusiv protestele, la care urmeaza sa participam si noi. Nu vrem sa lasam tara pe mana hotilor.

Duminica vom fi in strada!”, anunta Dacian Ciolos pe Facebook, joi seara.

Si USR a anuntat ca va participa la proteste.

„Chiar nu se mai poate! PSD si ALDE au intrecut orice limita. (…) Va chem pe toti sa protestam impotriva instalarii dictaturii in Romania.

In alte orase, vom face peste tot un lant al protestelor. Cu mic, cu mare. Membrii USR si toti cei care se simt responsabili de viitorul nostru si al copiilor nostri! Mergem, aparam Romania, democratia si statul de drept!”, a anuntat senatorul USR Vlad Alexandrescu.

De asemenea, mai multe organizatii civice precum „Coruptia ucide”, „Initiativa Romania” si „Geeks for Democracy” au lansat apeluri bucurestenilor pentru a venit duminica in Piata Victoriei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: