Duminica va fi un nou protest de mare amploare: „Ce vrem sa facem noi se numeste nesupunere civica”. Zeci de mii de afise vor impanzi Capitala

news

Comunitatea „Coruptia ucide” anunta ca duminica, 19 martie, va fi organizat nou protest in fata sediului Guvernului. Manifestantii isi vor manifesta nemultumirea fata de actiunile din Parlament de a fi anulate ordonantele care impiedica taierea padurilor si desemnarea pe criterii profesionale a directorilor de spitale.

Membrii comunitatii vor sa lipeasca zeci de mii de afise in Bucuresti pentru a anunta acest protest.

„Vrem sa umplem Bucurestiul cu zeci de mii de afise saptamana aceasta, astfel incat si bunicul care are 90 de ani sa afle ca o sa fie protest duminica. Iar persoanele care nu mai stiu ca sunt proteste, sa re-afle si ele. Fiecare scara de bloc din Bucuresti, la metrou, in autobuz, peste tot sa fie plin de afise. Am gasit si persoane care ne pot printa cateva mii de afise.

(…) Ce vrem sa facem noi se numeste Nesupunere civica. Nesupunerea civica se defineste ca fiind o actiune sau miscare in masa, fara acte de violenta, manifestata impotriva deciziilor puterii de stat”, se afirma pe pagina „Coruptia ucide”.

afis

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: