„Dumnezeu nu face politica”. Mars pentru sustinerea drepturilor persoanelor GAY. Participa si un reprezentant al PSD

news

Mai multe asociatii din Bucuresti organizeaza, sambata, un mars pentru sustinerea drepturilor persoanelor din comunitatea LGBT.

Marsul ,,Dumnezeu nu face politica’’ este organizat de asociatiile TRANSform, MozaiQ si Lindenfeld.

„Comunitatea LGBT, sustinatorii ei si cetatenii nemultumiti de atitudinea populista a oamenilor politici implicati in aceasta perioada in campania electorala, se vor intalni in Piata Romana din Bucuresti, pentru a transmite un semnal de alarma in privinta ingradirii drepturilor omului de catre initiativa Coalitiei pentru Familie.

Imediat dupa mars, de la ora 16:30, la MNAC (Strada Izvor 2-4), va invitam la forumul ,,Aleg drepturi egale’’. La acest eveniment, candidatii inscrisi la alegerile parlamentare 2016 vor putea sa isi prezinte platforma si propunerile electorale privind prioritatile pentru trei comunitati slab reprezentate la nivel administrativ: comunitatea roma, a femeilor si a persoanelor LGBT. In acest moment au confirmat participarea: Remus Cernea (independent), Petre Florin Manole (PSD), Visinel Balan (independent)”, se afirma intr-un comunicat de presa transmis redactiei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: