Dupa 3 saptamani de lupta, politistul accidentat de turc a MURIT

actualitate

Politistul din Bucuresti, ranit in misiune de un om de afaceri turc la inceputul lunii, a incetat din viata.

Agentul Gheorghe Ionescu  a fost accidentat in misiune, cand a incercat sa il opreasca pentru un control pe omul de afaceri turc Abdullah Atas. Acesta a stat timp de trei saptamani in comam nmentioneaza Digi24.

Ulterior s-a aflat ca soferul avea alcoolemie de 1,65 si conducea cu 180-200 de kilometri pe ora. Omul de afaceri este anchetat acum si pentru ranirea politistului.

Cine este omul de afaceri care l-a accidentat grav pe politistul de la Rutiera

Abdulah Atas detine de ani de zile unul din cele mai cunoscute lanturi de magazine care vand corpuri de iluminat in Capitala. A pornit primele afaceri in Romania in urma cu 21 de ani. Afacerea a crescut rapid, iar firma a semnat contracte din ce in ce mai importante. Printre clientii sai se numarau hoteluri de lux, clinici private, spatii comerciale, dar si alte firme de design interior.

In 2012, insa, Atas Lighting, compania afaceristului turc, a inceput sa aiba probleme.Firma a intrat in faliment, dar Abdulah Atas a inregistrat o alta firma la Registrul Comertului si a continuat afacerea. In aceasta noua companie, el este asociat cu alti trei cetateni turci: Ahmet Atas, Mehmet Atas si Cafer Atas.

Schimbarea denumirii nu a indreptat prea mult lucrurile. Magazinul din Otopeni, unul dintre cele trei din Capitala, a fost primul pe care au pus lacatul. Cladirea e folosita momentan ca depozit, iar produsele au fost ambalate si puse in cutii. Proprietarii vor sa scape de imobil, asa ca l-au pus la vanzare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: ,

Comentarii: