Dupa 7 ani de casnicie! Ce ii facea sotul, noaptea, dupa ce o adormea cu SOMNIFERE

life

Un caz cat se poate de real a tulburat o intreaga comunitate si a socat o lume intreaga. O femeie din Indiana, SUA, a aflat cu stupoare ca sotul o adormea cu somnifere dupa care intretinea relatii sexuale cu ea in aceasta stare si o filma. Femeia l-a dat pe barbat pe mana politiei iar acum a decis sa isi spuna povestea pentru a atrage atentia asupra existentei violului marital, o fapta pe care multi oameni nu o considera infractiune, scrie Time.com.

Mandy Boardman, o femeie din SUA, se afla intr-un mariaj aparent fericit alaturi de sotul ei si cei doi copii. La sapte ani dupa casatorie a inceput sa experimenteze stari ciudate, de oboseala si pierdere a memoriei.

Starile inexplicabile au continuat, dar ce s-a intamplat intr-o noapte a bulversat-o definitiv. S-a trezit cu sotul deasupra ei, in pat, cu o lanterna intr-o mana si ceea ce s-a dovedit a fi un somnifer in cealalta mana.

mandy

Barbatul i-a spus ca nu facea decat sa se asigure ca o sa aiba un somn bun – desi femeia nu avea probleme cu somnul. I-a cerut sa se opreasca si acesta a promis ca asa va face.

Apoi, intr-o buna zi, omul a uitat telefonul acasa. Stupefiata, sotia a gasit pe telefon trei clipuri video in care sotul ei intretinea relatii sexuale cu ea, in timp ce ea dormea.

mandy3

A trecut ceva vreme pana cand sa inteleaga ca ce s-a intamplat nu este in regula, ca acelasi lucru l-ar putea pati chiar fiica ei. In cele din urma, femeia a anuntat politia, iar omul a ajuns in fata legii, mentioneaza onlinereport.ro.

A fost nevoie de ani buni pentru ca sotul ei sa fie condamnat la inchisoare pentru viol si alte infractiuni.

Femeia, care incearca acum sa depaseasca depresia provocata de episodul traumatic, a explicat ca a decis sa faca publica povestea vietii ei pentru a atrage atentia asupra acestei infractiuni – violul domestic.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: