Dupa 9 ani petrecuti pe o INSULA PUSTIE, a fost salvat cu ajutorul Google Earth

life

Toti am luat parte, la nivel imaginativ, evident, la aventurile domnului Robinson Crusoe si am suferit alaturi de Tom Hanks si Watson pe insula pustie din Cast Away. Insa nici unul din noi nu s-a gandit cum ar fi daca intr-adevar am ajunge, printr-o oarecare imprejurare, sa traim aceste experiente.

Tanarul britanic Adam Jones a avut ocazia sa traiasca in stil robinsonian timp de 9 ani. Plecat impreuna cu 2 prieteni in 2006 intr-o aventura maritima ce avea sa-i duca in Hawaii prin canalul Panama, planurile i-au fost date peste cap de o furtuna in care companionii sai au fost aruncati peste bord, toate echipamentele barcii au devenit inutilizabile, iar intr-un final barca a naufragiat pe o insula pustie.

Desi a contruit mai multe semne SOS in speranta ca un avion va trece si vor fi vazute de sus, timp de 9 ani acest lucru nu s-a intamplat. In cel de-al noualea an pe insula, Adam a auzit un avion trecand si spre surprinderea lui i-a fost aruncat un pachet care continea apa proaspata, un radio emitator, mancare si o trusa medicala. Cum a fost gasit? Simplu! Un copil din Minnesota a vazut SOS-ul lui Adam pe Google Earth si a alertat autoritatile, scrie peacefulcentury.net.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: