Dupa Bruxelles, si Washington-ul le strica ploile penalilor. Ambasadorul SUA, un nou mesaj ferm din partea „guvernului SUA, accentuez asta” privind legile justitiei

news

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans G. Klemm, a declarat miercuri dupa-amiaza, la Arad, intrebat de jurnalisti cu privire la adoptarea de catre Guvern a modificarilor la Codul Fiscal, ca a incurajat intotdeauna Guvernul sa dialogheze cu toti cei implicati, astfel incat sa ajunga la cele mai bune decizii. El a transmis si un nou mesaj privind legile justitiei.

Intrebat care este parerea sa cu privire la modificarile aduse Codului fiscal, aprobate miercuri de Guvern, oficialul american a spus ca aflandu-se la Arad in cea mai mare parte a zilei, nu a avut posibilitatea sa afle tot ceea ce s-a intamplat astazi la Guvern. „Pe de alta parte insa, trebuie spus ca am incurajat intotdeauna Guvernul sa poarte un dialog cu toti cei implicati, astfel incat sa se ajunga la cele mai bune decizii”, a spus Klemm, potrivit traducerii oficiale, citat de Agerpres.

De asemenea, ambasadorul SUA a fost intrebat de jurnalisti si cu privire la proiectul de modificare a legilor Justitiei si protestele de strada desfasurate duminica in legatura cu acesta, el raspunzand ca ingrijorarile administratiei de la Washington cu privire la acest pachet legislativ nu s-au schimbat.

„Guvernul american, adica guvernul meu — si accentuez asta — a exprimat, cred pe 29 august a.c., ingrijorari profunde cu privire la acest pachet de legi. Si aceste ingrijorari nu s-au schimbat”, a spus ambasadorul SUA, aflat miercuri la Arad pentru o vizita la fabrica companiei Greenbrier Europe.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: