Dupa ce a atacat multinationalele, Tutuianu ii scoate pe pesedisti in strada. PSD anunta o contramanifestatie de mare amploare

politica

PSD Dambovita organizeaza un miting de sustinere al Guvernului Grindeanu, la care sunt asteptati 10.000 de oameni, conform reprezentantilor partidului, citati de Gazeta Dambovitei. Presedintele al PSD Dambovita este Adrian Tutuianu, senator PSD.

Mitingul de la Targoviste va avea loc in Centrul Vechi al municipiului, in fata primariei si pe strazile adiacente.

„Estimam sa aducem 10.000 de persoane si sunt absolut convins ca la aceasta actiune cu determinare politica vor dori sa participe si cetateni care au beneficia de masurile Guvernului Grindeanu”, a declarat Alexandru Oprea, secretar executiv PSD Dambovita.

Tutuianu a anuntat, acum doua saptamani, ca a cerut Serviciului sa verifice informatiile privind implicarea in proteste a conducerii unor companii cu capital extern, dar si romanesc, in conditiile in care aceste aspecte tin de securitatea nationala.

„Au fost informatii – si am cerut ca ele sa fie verificate – privind activitatea unor conduceri de companii – si ca sa fim foarte echilibrati, si cu capital extern, dar si cu capital romanesc – care s-au implicat in aceste proteste”, a spus Tutuianu.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, ca asteapta in continuare de la presedintele Comisiei de control SRI, social-democratul Adrian Tutuianu, informatii despre implicarea multinationalelor in protestele anti-OUG pe Codurile penale.

Dragnea: Astept in continuare informatii de la Tutuianu pe implicarea multinationalelor in proteste (Imagine: Gottfrieg Shomphel / Mediafax Foto)
„Personal mi s-a parut ciudat ca un sef de banca cu capital strain sa protesteze impotriva Guvernului. Am auzit tot felul de zvonuri la televiziune cum corporatii multinationale, chiar si nationale, au finantat si au stimulat si au indemnat proprii angajati sa iasa la aceste manifestatii”, a afirmat Dragnea, la Romania Tv.

Intrebat daca dincolo de zvonuri are si informatii in acest sens, Dragnea a spus ca asteapta astfel de informatii de la presedintele Comisiei de control SRI, social-democratul Adrian Tutuianu.

„Astept si eu in continuare de la domnul presedinte Tutuianu sa spuna informatiile pe care le poate spune si pe care publicul trebuie sa le stie”, a spus Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: