Dupa ce a fost atacat intens in ultimele zile de lideri PNL, Dacian Ciolos primeste acum o oferta chiar de la varful PNL

politica

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat luni ca fostul premier Dacian Ciolos este binevenit in aceasta formatiune, insa a subliniat ca nu se impune o discutie in conducerea partidului, fiind o decizie a fostului prim ministru.

„Nu cred ca se impune o discutie in Biroul Politic despre o decizie individuala a domnului Ciolos. Pot doar sa comentez decizia domnului Ciolos. (…) Pozitia mea este aceeasi: cred ca domnul Dacian Ciolos ar fi fost si ar fi binevenit in Partidul National Liberal”, a spus Turcan, inainte de sedinta BPN al PNL, care are loc la Parlament, citata de Agerpres.

Ea a sustinut ca este nevoie de oameni noi in PNL.

„Eu cred ca foarte multi colegi s-au exprimat ca Dacian Ciolos ar fi un om foarte bun pentru a face parte din echipa PNL. Suntem in plin proces de reconstructie a partidului, este nevoie si de oameni noi in decizia politica si cred ca solidaritatea in astfel de momente este foarte importanta”, a adaugat liderul PNL.

Prim-vicepresedintele PNL Tteodor Atanasiu l-a atacat, sambata, pe fostul premier pentru ca acesta ar fi dorit sa „vina direct mot in frunte”.

„Din pacate, modul in care am colaborat in ultimul timp ne-a facut sa refuzam o colaborare in care dansul sa vina direct mot in frunte si nu sa parcurga etapele pe care le-a parcurs orice lider al PNL, plecand nu direct din functia de presedinte al partidului cum dorea dansul, ci parcurgand anumite etape si apoi sa fie ales de catre un Congres in fruntea partidului. Speram ca daca partidul dansului va fi incununat de succes sa putem colabora impreuna. (…) Nu am vazut un partid care sa conteze in Romania, care sa plece de la o platforma civica si sa se tranforme in partid politic. Fiindca politica este un lucru serios, care nu se face numai in timpul liber ca actiunile civice, politica se face in mod serios si consecvent”, a spus Atanasiu, intr-o conferinta de presa sustinuta, sambata, la Targu Mures.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: