Dupa ce a sustinut frenetic PSD, Dumitru Coarna si-a dat seama ca a fost pacalit: „Ministrul de Interne fuge de noi. Vom scoate 10.000 de politisti in strada”

news

Presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarna, anunta pe pe 25 martie va organiza un amplu miting de protest in fata sediului Guvernului. Coarna a fost unul dintre cei mai vocali sustinatori ai Guvernului PSD la Antena 3 si Romania TV.

Coarna este nemultumit ca s-au marit doar salariile din Educatie si Invatamant, iar politistii au ramas de izbeliste. El a incercat sa vorbeasca cu ministrul de Interne, Carmen Dan, insa a fost ignorat.

„Ministrul de Interne fuge de noi, de cate ori ma duc la ea la cabinet nu are timp pentru noi. De Ziua Politiei Romanie, 25 martie, vom scoate 10.000 de politisti in strada”, a anunta Coarna, miercuri, la Antena 3.

”Guvernul Grindeanu respecta legea selectiv, respecta doar ‘munca si contributia fiecarui om din sistemul de invatamant.’ Premierul Grindeanu are toata „deschiderea”, pentru APLICAREA SELECTIVA a legii. Este foarte bine ca acest guvern a gasit solutii pentru sanatate si invatamant, ma bucura acest lucru, dar de SISTEMUL DE APARARE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA a auzit premierul Grindeanu, de POLITISTI, MILITARI SI PERSONALUL CONTRACTUAL DIN ACEST SISTEM, a auzit, se pare ca nu.

Doamnele ministru: Carmen Dan, Olguta Vasilescu, nu inteleg ca in acest mod nu se mai poate, ca efectiv depasesc limita si ca exista o stare de tensiune in MAI, ca in fapt suntem ABUZATI fara motiv. Singura noastra vina este ca le acordam respect si inca mai raspundem la comenzile lor, de cele mai multe ori ‘COMENZI ILEGALE.’

In opinia mea, conflictul de munca a fost deschis, este clar vom marca ZIUA POLITIEI ROMANE prin ample actiuni de protest si nu numai. TREBUIE SA STRANGEM RANDURILE si sa le aratam ca suntem o forta. Acesti guvernanti trebuie OBLIGATI sa respecte legea, trebuie OBLIGATI sa aplice UNITAR legea, nu ARBITRAR. Va solicit mobilizare maxima, fara teama, fara rusine. Nu CERSIM de la ei nimic, nu dorim decat rasplata muncii noastre si respect pentru lege, daca nu sunt capabili de aceste lucruri, DACA NU APLICA UNITAR LEGEA, SA PLECE, noi nu toleram ABUZUL la infinit”, spunea Coarna recent pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: