Dupa ce a fost exclus din PSD, acum este dat afara si din functie. Dragnea tine sa arate ce patesc cei care indraznesc sa i se impotriveasca

politica

Viceprimarul Iasiului Gabriel Harabagiu a fost demis din functie, dupa ce prefectul judetului a semnat vineri ordinul de incetare a mandatului sau de consilier local, in urma excluderii din PSD. Harabagiu anunta ca va contesta in instanta decizia Prefecturii, considerand ca institutia a cazut intr-o capcana intinsa de seful PSD Iasi, Maricel Popa.

Prefectul judetului Iasi, Marian Serbescu, a anuntat vineri ca a semnat ordinul de incetare a mandatului de consilier local detinut de Gabriel Harabagiu, viceprimar al Iasiului.

Masura a fost luata in urma unei solicitari a filialei iesene a PSD catre prefectura, dupa excluderea lui Gabriel Harabagiu din partid.

Mandatul de consilier al lui Gabriel Harabagiu va fi ocupat de un alt reprezentant al PSD care a candidat pe listele acestui partid la alegerile din 2016. Totodata, consilierii locali vor alege un nou viceprimar al Iasiului, social-democratii detinand majoritatea in consiliul local.

Gabriel Harabagiu a declarat ca va ataca in instanta ordinul prefectului de Iasi, sustinand ca Institutia Prefectului a cazut intr-o ”capcana”.

”Seful PSD Iasi (Maricel Popa – n.r.) nu cunoaste legea, iar Institutia Prefectului a cazut in capcana. Voi demonstra mai multe in instanta”, a spus Gabriel Harabagiu, citat de news.ro.

Primarul Iasiului Mihai Chirica, dar sI viceprimarul municipiului Gabriel Harabagiu au fost exclusI pe 9 februarie din PSD, decizia fiind luata in sedinta biroului Permanent Judetean.

Conducerea filialei le-a reprosat celor doi ca au atacat in mod repetat partidul.

Primarul Mihai Chirica a avut mai multe iesiri critice la adresa conducerii PSD, acuzandu-l pe Liviu Dragnea ca a instaurat dictatura in partid.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: