Dupa ce le-a ras in fata protestatarilor care ii reprosau ca a incalcat legea, Tudorel Toader admite acum ca a gresit – Video

news

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a admis joi, intr-o declaratie acordata Agerpres, ca in urma cu doua zile nu a respectat marcajul stradal cand a plecat cu masina de la sediul Guvernului si a subliniat ca nu a fost vorba despre o actiune intentionata, fiind generata de necunoasterea zonei.

Precizarea vine dupa ce presa a relatat ca ministrul Toader ar fi fost filmat la volanul masinii sale, incalcand linia continua dupa ce a parasit sediul Guvernului.

„Am iesit din sediul Guvernului, la volanul autoturismului. Era prima mea iesire din curtea Guvernului. M-am uitat la sensul giratoriu ca sa o iau la stanga spre Catargiu, am vazut cedeaza trecerea si nu am vazut linia continua de jos. Cand am vazut linia continua deja o calcasem (…) si atunci aveam fie de continuat, fie de dat inapoi. Am stat la semafor, am luat-o la stanga pe Catargiu si ce pot sa va spun e faptul ca, in mod sigur, nu a fost vorba de un gest de sfidare, de incalcare a regulii. Am vazut cu intarziere, dupa ce trecusem, linia continua. Probabil, sunt camere de luat vederi, voi primi o amenda”, a explicat ministrul Justitiei.

Tudorel Toader a admis ca a fost o greseala, dar nu un gest intentionat.

„Categoric (a fost greseala — n.r.), din moment ce spun ca am vazut linia dupa ce o incalcasem deja si din moment ce am spus ca nu este vorba de o atitudine de incalcare, de sfidare a regulilor de circulatie”, a adaugat el.

Can a fost filmat de protestatari, dupa ce a incalcat linia continua, Tudorel Toader le-a ras in fata. Acestia i-au atras atentia ca nu a respectat legea, insa Toader a intors capul. Acum, dupa ce imaginile au fost preluate de presa, ministrul Justitiei si-a achimbat atitudinea si recunoaste ca a gresit.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: