Dupa ce Nastase i-a facut „INDIENI”, si Ponta isi bate joc de romanii din diaspora: „Sunt masa de manevra”

politica

La scurt timp dupa ce Adrian Nastase i-a catalogat drept „indieni” pe romanii plecati la munca in strainatate, a venit si randul lui Ponta sa isi bata joc ce acestia. Fostul premier i-a numit „masa de manevra”, adica oameni incapabili sa gandeasca singuri.

„Peste 90% si-au dat seama ca sunt folositi doar ca masa de manevra cand vrea Sistemul sa inventeze o explicatie cat de cat plauzibila pentru frauda din 2009 si „minunea” din 2014! In rest poate spune cineva sincer din Diaspora ca a castigat ceva din faptul ca au fost alesi Basescu in 2009 si Iohannis in 2014?!? Sa fim seriosi – nici nu am intrat in Schengen, nici nu s-au ridicat vizele de SUA, nici nu ii apara nimeni pe romanii din Marea Britanie, nici nu au numit tehnocratii ambasadori sau consuli mai buni care sa rezolve problemele oamenilor ( Titus Corlatean e singurul care a redus drastic toate taxele consulare pentru romani in 2014 si s-a ales cu un dosar penal)/ despre faptul ca in 2016 tratam Republica Moldova cu acelasi interes de parca ar fi Patagonia nu are rost sa mai vorbim!

La Parlamentarele din Decembrie 2016 Sistemul nu are nevoie de voturile din Diaspora – au alta varianta mai simpla sa ramana tot Ciolos si tehnocratii la guvernare/ asa ca daca voteaza 3000, 300.000 sau 3 milioane nu conteaza – PNL a votat in unanimitate ( alaturi de „comunistii” de la PSD) ca oricate voturi sunt tot 4 deputati si 2 senatori se aleg”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Adrian Nastase a starinit nemultumirea romanilor de peste hotare, dupa ce i-a numit, intr-un interviu, „indieni”. Asociatiile de romani din strainatate i-au transmis ca nu sunt „indieni”, nici „curve” sau „golani” si nici „stafii”, cum i-a jignit actualul presedinte al PSD. Si ca au plecat din tara din cauza unor politicieni ca el.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: