Dupa ce s-au laudat ca au marit salariile, liderii PSD anunta acum ca vin disponibilizarile: „Personalul va fi redus cu 50%”

news

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat, miercuri, ca din cauza maririi salariilor va fi nevoit sa faca disponibilizari, pentru a nu afecta bugetul de investitii.

Edilul a precizat, totusi, ca maririle salariilor erau necesare pentru a atrage specialisti in institutie.

„La Primaria Sectorului 3, am militat si am reusit sa acordam salarii marite, corecte, angajatilor. In special celor din departamentele cheie, unde nu reuseam sa atragem specialisti, fiindca nu puteam concura cu mediul privat. Majorarea salariala atrage si cresterea performantei. Cine isi imagina ca va presta aceeasi munca, dar pe un salariu net superior, si-a format o impresie gresita”, a scris Robert Negoita pe Facebook.

Acesta a precizat ca „grija in cheltuirea banului public nu este o lozinca de enuntat in dezbateri, ci ar trebui sa fie o preocupare reala, ceea ce, la Primaria Sectorului 3, se si intampla. Iar astazi, datorita faptului ca am crescut lefurile, trebuie sa luam o serie de masuri, astfel incat, bugetul de salarii sa nu afecteze bugetul de investitii”.

Astfel, primaria a demarat o analiza ampla, la finalul careia vor sa vada ce numar de angajati este necesar, pe fiecare structura, si unde se impune sa facem reduceri.

„Desigur, fara ca activitatea sa fie afectata in vreun fel. Dimpotriva, scopul este de a decide cum putem eficientiza activitatea, astfel incat sa crestem randamentul la nivelul institutiei, la nivelul tuturor departamentelor si structurilor. Eficienta si performanta trebuie sa ramana obiectivele principale ale Primariei Sectorului 3”, a incheiat edilul.

Potrivit unor informatii primite de Ziare.com, Robert Negoita ar fi informat conducerea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 3 ca personalul va fi redus cu 50%.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: