Dupa ce s-a reales singur ca presedinte, Dragnea le-a interzis disidentilor sa mai ia cuvantul la congres. Acestia au insa o strategie pentru infrangerea lui Dancila

politica

Nicolae Banicioiu a anuntat ca doar unul dintre el si Ecaterina Andronescu va mai candida pentru functia de presedinte executiv si vor face anuntul in sala, daca vor fi lasati sa vorbeasca, potrivit news.ro.

„Eu cu doamna Andronescu nu vom candida pe aceeasi functie”, le-a spus Banicioiu jurnalistilor. „Suntem oameni seriosi si stim foarte bine ce avem de facut. Va candida doar unul. Ne-am facut o strategie foarte buna”, a sustinut Banicioiu aflat alaturi de Ecaterina Andronescu.

„Vrem sa ne spunem noi opinia! Pentru mine este importanta imaginea care ramane dupa acest Congres. Din acest motiv, mi-as dori sa nu inceapa voturile pana cand nu reusim sa vorbim noi, cei care candidam. Daca acum se dau buletinele de vot si lumea isi va exprima optiunea… eu cred ca imaginea este nefericita nu pentru mine, ci pentru cei care se uita la noi… cum una spunem si alta facem”, a adaugat si Ecaterina Andronescu.

Banicioiu si Andronescu au spus jurnalistilor ca sunt nemultumiti de faptul ca nu au putut luat cuvantul pana acum in fata delegatilor. Mai mult, Banicioiu precizeaza ca nu au primit un desfasurator al zilei si nici nu au putut vorbi nici cu secretarul general.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: