„Dupa ce scapam de javrele astea penale”. Andrei Caramitru anunta ce trebuie facut dupa alungarea PSD-ului

politica

Andrei Caramitru il ataca pe Valcov

Andrei Caramitru (USR) solicita ca, dupa alungarea Regimului Dragnea, in fiecare capitala de judet sa fie construit „un muzeu al luptei anticomuniste┬ási un muzeu al luptei anti-coruptie”. „La fel au facut germanii ca sa scape de nebunia nazista dupa razboi”, subliniaza Caramitru.

„Dupa ce scapam de javrele astea penale, vinovatii sunt pedepsiti si autostrazile incep sa fie construite, mai e ceva de facut. Sa construim in fiecare capitala de judet un muzeu al luptei anti-comuniste si un muzeu al luptei anti-coruptie. Si fiecare elev, student si angajat la stat sa petreaca OBLIGATORIU 2 zile pe an acolo. In plus – in toate scolile – cursuri obligatorii despre anti-comunism, anti-coruptie si educatie civica, date de ONG-uri cu oameni cu experienta.

La fel au facut Germanii ca sa scape de nebunia nazista dupa razboi. Si a functionat. Si au mai facut ceva – au interzis prin lege orice propaganda nazista. La noi ar trebui interzisa dur orice propaganda sau discurs pro-comunist si pro-corupti”, a scris Caramitru pe Facebook.

Caramitru este consilier pe probleme economice al presedintelui USR, Dan Barna.

Mai mult despre:


Comentarii: