Dupa ce si-a batut joc de ardeleni, Manda a fost promovat de Ciolacu ca sef de campanie al PSD: „Stie sa castige alegeri”

politica

Marcel Ciolacu a anuntat, luni, ca sotul Olgutei Vasilescu, Claudiu Manda, a fost ales sef de campanie al PSD pentru alegerile locale si parlamentare din acest an. 

Ciolacu l-a laudat pe Manda pentru ca a castigat alegerile din judetul Dolj, desi la prezidentiale Klaus Iohannis a luat mai multe voturi decat Viorica Dancila.

„Claudiu Manda va lucra cu Mihai Tudose, sunt doi oameni care stiu sa faca alegeri si care au castigat alegeri”, a declarat Ciolacu la finalul sedintei CEX.

In urma cu mai putin de doua saptamani, Lia Olguta Vasilescu si sotul ei, Claudiu Manda, au lansat mai multe atacuri la adresa ardelenilor, in cadrul conferintei judetene de alegeri a PSD Dolj.

„Sunt foarte multe trosoane de autostrazi deschise doar in zona Ardealului, nimic pe sud. Nimic pe Moldova. De ce?De ce toate guvernarile de dreapta s-au dus numai pe zona aia? E corect sa fie asa?

(…) De ce este subfinantat drumul expres Pitesti Craiova? Stiti ca la ora actuala constructorii lucreaza pe avansul care s-a platit de catre guvernarea PSD?”, a atacat Lia Olguta Vasilescu, presedinte PSD Craoiva, in cadrul unui discurs sustinut in fata pesedistilor din Dolj.

La randul sau, Claudiu Manda, presedinte PSD Dolj, a sugerat ca pe ardeleni nu-i ajuta capul intrucat voteaza „cu dreapta” desi partidele de dreapta „le-a taiat din salarii, a dus economia in jos”.

„Ce se intampla acolo in Ardeal, in care de fiecare data cand guvernarea de dreapta le-a taiat din salarii, a dus economia in jos, au dovedit ca nu sunt in stare sa guverneze, si de fiecare data cand sunt alegeri voteaza cu dreapta ca este in trend. Nu inteleg, dar probabil ca pana la urma o sa inteleg”, a declarat Claudiu Manda.

Mai mult despre: ,

Comentarii: