Dupa ce si-a retras reclamele de la Antena 3 din cauza manipularilor, o cunoscuta banca din Romania este atacata din nou de Badea, spre satisfactia unui lider PSD

news

Mircea Badea nu a uitat ca Raiffesein Bank si-a retras reclamele de la Antena 3 dupa manipularile si intoxicarile postului Antena 3 din timpul protestelor din ianuarie si februarie 2017. El ataca din nou banca, spre satisfactia secretarului general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu.

„Ups!!! Nu mai #rezist?!?!”, a postat Mircea Badea pe Facebook, bucuros ca Raiffesein Bank a fost amendata. Postarea lui Badea a primit un like si din partea secretarului general al PSD, Codrin Stefanescu.

Screen Shot 2017-10-16 at 10.28.08

La scurt timp dupa manipularile grotesti din timpul protestelor anti-OUG 13, numeroase branduri de prestigiu au fost retrase de pe Antena 3 si RTV. Romania TV a ajuns apoi intr-o situatie financiara dezastruoasa, fiind nevoit sa scada salariile si sa disponibilizeze personal.

Citeste si: Companiile isi retrag masiv publicitatea de la Antena 3 si Romania TV. Lista celor 76 de branduri care nu mai apar pe cele doua posturi

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: