Dupa Dracula, Vestul are o noua obsesie: Triunghiul Bermudelor din Romania

life

In inima Europei de Est se afla o padure misterioasa, cunoscuta pentru aparitiile de OZN-uri, tipete fantomatice sau arsuri inexplicabile pe corpul celor care intra acolo. Aceasta este descrierea padurii Hoia-Baciu de langa Cluj facuta de un site american.

„Cunoscuta in Romania ca ‘Triunghiul Bermudelor’, aceasta padure deasa este notorie pentru activitatle paranormale care au loc acolo. Localnicii sunt convinsi ca padurea este bantuita, chiar ar putea fi acolo casa Diavolului.  Cei care au intrat in padure au acut parte de stari de anxietate, greata intensa si dureri de cap. Deseori, vizitatorii se trezesc cu erupatii pe piele inexplicabile, cu zgarieturi si chiar arsuri.

Insa padurea nu are efecte doar asupra oamenilor. Copacii au forme ciudate, trunchiurile par a fi carbonizate. In adancul padurii, exista si un luminis perfect rotund in care nu creste nicio planta.

cristian-bortes-shadowweb

Chair si animalele sunt neobisnuite. La un moment dat, un grup de biciclisti a fost uimit de aparitia brusca a unui lup de dimensiuni imense. Bestia i-a privit cu ochi goi pe intrusi, iar apoi a plecat  calma mai departe.

Padurea Hoia-Baciu a obtinut recunoastere internationala ca un loc vizitat de OZN-uri in anii ’60-’70, cand fotografii au surprins lumini ciudate si forme discoidale deasupra copacilor.

Probabil ca nimeni nu va sti niciodata ce se intampla cu adevarat in padurea deasa de langa Cluj. Zvonurile despre calatorii in timp sau pasaje catre alte dimensiuni sunt cu siguranta exagerate. In orice caz, este clar ca ceva neobisnuit se intampla in acest loc din Romania, ceva care da fiori pe sira spinarii celor care indraznesc sa-l viziteze”, se afirma pe The Lineup.

cristianbortes-gateweb

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: