Dupa fapta si rasplata. Cristiana Anghel a facut CIRC si cu membrii ALDE, astfel incat s-a trezit apoi intr-o situatie umilitoare

actualitate

Biroul Permanent al ALDE Dolj a votat, joi seara, impotriva candidaturii senatorului Cristiana Anghel pe listele organizatiei pentru un nou mandat de parlamentar, intre membrii filialei si Anghel existand la un moment dat discutii in contradictoriu, aceasta parasind apoi sediul partidului.

Potrivit unor surse din organizatia ALDE Dolj citate de News.ro, Cristiana Anghel a fost invitata la sedinta Biroului Permanent al filialei dupa ce conducerea centrala a partidului a transmis o adresa la Dolj pentru a lua in calcul o posibila candidatura a senatoarei la alegeri parlamentare.

In timpul sedintei, Cristiana Anghel si-a prezentat activitatile din Senatul, subliniind ca eventuala sa candidatura ar fi „un castig” pentru filiala ALDE Dolj.

Conform surselor citate, in momentul in care a fost randul membrilor Biroului Permanent al ALDE Dolj sa isi exprime opiniile, intre senatoare si acestia au avut loc discutii in contradictoriu, Cristiana Anghel parasind sediul filialei.

Dupa plecarea acesteia, membrii ALDE au votat impotriva candidaturii Cristianei Anghel pe listele organizatiei la alegeri din 11 decembrie.

Cristiana Anghel a devenit senator in colegiul uninominal 1 din Circumscriptia Electorala nr. 17 Dolj, pe listele USL, activand in Senat in Grupul Liberal Conservator.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: