Dupa jignirile scabroase la adresa unei femei din Opozitie, senatorul PSD Serban Nicolae tine acum sa arate ca este un bun crestin

politica

A doua zi dupa jignirile obscene pe care le-a adus deputatei Cosette Chichirau, Serban Nicolae a disparut din spatiul public. El a avut doar doua doua postari pe Facebook: intr-una a postat o imagine cu o icoana a Sfantului Nicolae iar in cealalta a postat o poza in care apar Biblia si Constitutia.

Serban Nicolae a devenit brusc foarte pios, la scurt timp dupa ce a jignit-o si injurat-o intr-un mod scabros pe Cosette Chchirau. Pe pagina sa de Facebook apar imagini cu icoane si biblii.

Screen Shot 2017-12-09 at 17.08.24

Ultima aparitie publica a lui Serban Nicolae, dupa comportamentul abject din Parlament, a fost la Antena 3, in aceeasi zi. El s-a hlizit impreuna cu Mihai Gadea si Mircea Badea si a refuzat sa isi ceara scuze fata de Cosette Chichirau.

nicolae

„Chestiunea este neplacuta, imi pare rau ca am rabufnit la un moment dat in fata unui sir de insulte si mizerii. Nu a fost vreun dialog, nu a venit cineva la mine sa-mi puna o intrebare. Erau insulte(…). Eu mi-am cerut scuze celor care m-au votat. In fata unei care ma insulta in mod repetat, care ma acuza de diverse fapte penale, care se comporta in asemenea mod in Parlamentul Romaniei nu-mi cer scuze niciodata”, a spus senatorul PSD la „Sinteza zilei cu Mihai Gadea”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: