Dupa plecarea lui Kovesi, securistul Dragomir spera ca va scapa de dosarul Black Cube: „Este un etalon al statului paralel”

news

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir se intreaba retoric, la o zi dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA, daca „Horo-gladiatorul e ok”, precizand ca dosarul Black Cube este un etalon al statului paralel.

„Horo-gladiatorul e ok? Nu intreb pentru mine. Intreb pentru copiii mei. Se fac doi ani de cand le-a luat, la ordinul stapanei sale Kovesi, telefoanele, tabletele, laptop-urile, jocurile de PlayStation, CD-urile cu muzica si desene animate, cartile si caietele de scoala. Cauta mesaje secrete? A gasit, dupa doi ani, in limbaj juridic…ciuciu. Mai mult, a inventat o noua specie in dosarul BlackCube: denuntatorii-sobolani-secreti-acoperiti. Denuntatori care spun ei ca “au auzit in oras”, dar “nu pot spune de la cine, pentru ca sunt surse jurnalistice pe care nu le pot devoala”. Asa m-a arestat pe povesti sobolanesti, de frica lui Coldea si a lui Kovesi. A mai inventat si “inregistrarea care nu exista”, “inregistrarea pe care nu se aude nimic” si “pixul care a disparut”. Ca sa scape de raspunderea penala si de puscarie, vine vremea, cand va spune tot viteazul Gladiator! Dosarul BlackCube este un etalon al statului paralel, acolo sa vedeti “intelegeri cu evrei”, cozile de topor din interior, acoperitii lui Coldea si tradarea Romaniei pentru numirea lui Kovesi!”, a scris, pe Facebook, Daniel Dragomir.

Fostul ofiter SRI este cercetat de DIICOT in “Black Cube”, dosar in care este suspectat ca ar fi intermediat legatura intre cei care voiau sa afle informatii despre Laura Codruta Kovesi si angajatii firmei.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: