Dupa trei ore de discutii cu cutitele pe masa, Dragnea si Tudose au iesit impreuna la declaratii. Ce s-a hotarat, pentru moment

actualitate

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au iesit impreuna in fata jurnalistilor, dupa ce au discutat timp de aproximativ trei ore despre nemultumirile reciproce.

Dragnea: Am avut o intalnire buna si necesara. O discutie lamuritoare. Ne-a prezentat cateva masuri ce trebuie luate pentru a nu fi probleme in implementarea programului de guvernare. Argumentele prezentate azi, daca vor fi prezentate si in CEX, vor fi luate. Am discutat si despre proiectul de buget. Vestea buna e ca bugetul pe anul viitor e unul bun.

Tudose: S-a hotarat ca decizia finala sa fie luata in CEX, joi, dupa-amiaza. Raporturile dintre guvern si partid, Guvernul e unul politic, dar la nivelul de implicare, trebuie clarificata implicarea partidului, am stabilit lista cu remaniabili, o vom anunta dupa CEX.

Despre intalnirea cu Klaus Iohannis: Discutia cu domnul presedinte a fost sa il intreb daca e dispus saptamana aceasta pentru a semna actele. Doi: o informare despre ce s-a intamplat la Varna, domnia sa fiind reprezentantul pe politica externa.

Cei doi au refuzat sa raspunda la alte intrebari ale jurnalistilor, Dragnea plecand primul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: