Dupa un an de tacere, pe pagina de Facebook a trupei din Colectiv, Goodbye to Gravity, apare un mesaj cutremurator – VIDEO

news

Pe pagina de Facebook a trupei Goodbye to Gravity a fost publicat un mesaj emotionant, dupa un an de tacere. Ultimul mesaj fusese postat cu putin timp inainte de tragedia din Colectiv.

„Trupa avea foarte multe planuri: sa scoata cele mai ambitioase videoclipuri din cariera, sa ofere concerte exceptionale si sa plece intr-un lung turneu national, urmat de primul turneu european. Cel mai mult conta muzica, iar baietii voiau ca aceasta sa ajunga la cat mai multa lume. In noaptea de 30 octombrie insa, speranta s-a transformat in scrum. Aproape tot ce fusese pregatit atunci pentru fani s-a pierdut. Dragostea pentru muzica pe care o impartaseau cei cinci artisti, a fost redusa la tacere”, se arata in mesajul postat joi pe pagina de Facebook a trupei Goodbye to Gravity.

Trei membri ai trupei si-au pierdut viata in urma incediului: Alex, Mihai, Vlad si Bogdan. Un videoclip dedicat acestora insoteste mesajul de mai sus.

„Acum, atat melodia cat si clipul au o insemnatate mai adanca – ne amintesc de mostenirea nemuritoare a trupei si ne arata ca Goodbye to Gravity va fi mereu cu noi, in sufletele noastre. Vom continua sa onoram amintirea trupei prin viitoare demersuri, pe care le veti putea urmari accesand aceasta pagina, care va fi actualizata cu noi informatii (…) Gandurile noastre se indreapta catre Andrei, care lupta in continuare pentru sanatatea sa prin interventii chirurgicale si proceduri de recuperare”, se arata in mesaj.

In urma tragediei din Colectiv au murit 64 de persoane, printre care si 4 dintre cei 5 membri ai trupei. Alti 173 de tineri au fost raniti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: