„Dvs. va reprosati ceva in viata?”. Tudorel Toader, reactie sfidatoare cand a fost intrebat de deciziile sale ca ministru

news

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a eschivat, marti, sa raspunda la intrebarea unei jurnaliste care dorea sa afle daca are ceva sa-si reproseze in activitatea de ministru.

„Dumneavoastra va reprosati ceva in viata?”, i-a raspuns Toader jurnalistei. „Orice activitate poate fi si mai buna”, a precizat apoi ministrul.

Ministrul Justitiei Tudorel Toader prezinta marti procedura, graficul de numire si continutul dosarului de candidatura ale „celui care ocupa postul de procuror general”, anuntul in acest sens fiind facut luni, dupa ce procurorul general a facut public raspunsul CSM conform caruia in dosarul sau nu exista nicio rezolutie de clasare vizandu-l pe presedintele Klaus Iohannis, asa cum sustinuse ministrul in argumentatia in vederea revocarii sale din functie.

Toader a declarat marti, la sosirea la minister, ca nu va pleca pana cand nu va oferi raspunsurile legate de dosarul de candidatura al procurorului general, Augustin Lazar. El a precizat ca a vorbit tot timpul de acest dosar, si nu de mapa profesionala. „Si atunci iti pui intrebarea: de unde, ma rog, pornirea aceasta de a face deosebirea intre dosar de candidatura si mapa profesionala, cand stim prea bine deosebirile si n-a fost vorba de asa ceva?”, a spus el.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: