„E bine ca a intrat frica in infractori”. USR anunta ca motivul real al anularii mitingului PSD de la Bucuresti este „frica”

politica

Presedintele USR, Dan Barna, afirma ca PSD si-a anulat mitingul de la Bucuresti de „frica”. „Frica de romani, inclusiv de cei pe care ii obliga sa traverseze tara cu autobuzele de partid ca sa stea la cheremul lui Dragnea”, subliniaza Barna.

„DRAGNEA SI-A DAT SEAMA CA E DIN CE IN CE MAI NIMIC

Aud ca mitingul PSD din Bucuresti nu va mai avea loc. Le este frica, de fapt. Frica de romani, inclusiv de cei pe care ii obliga sa traverseze tara cu autobuzele de partid ca sa stea la cheremul lui Dragnea.

E bine ca a intrat frica in infractori. In ultimii doi ani nu au aratat niciun respect pentru romani. Tot ce au facut a fost sa apere hotia. Romania si romanii se trezesc. Vine in curand momentul sa plateasca pentru toate nenorocirile din ultimii ani. Pe 26 mai, la vot, incepe”, a scris Barna pe Facebook.

PSD a anuntat, miercuri, ca si-a anulat marele miting pe care urma sa il sustina la Romexpo in Bucuresti.

Intr-o notificare trimisa, miercuri, catre primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, PSD anunta ca nu mai organizeaza „evenimentul” de la Romexpo. Explicatii suplimentare nu au fost furnizate.

„Va comunicam ca Partidul Social Democrat anuleaza organizarea evenimentului, din data de 22 mai 2019, care urma sa se desfasoare la Romexpo”, se arata in documentul semnat de Codrin Stefanescu.

Intr-o adresa transmisa in urma cu doua zile Centrului expozitional Romexpo, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, afirma ca PSD intentioneaza sa aduca „150.000 de persoane din Bucuresti si din provincie”.

”Partidul Social Democrat organizeaza un eveniment politic, in data de 22 mai 2019, intre orele 12 – 22, la care participa un numar de 150.000 de persoane din Bucuresti si din provincie”, a scris Stefanescu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: