E bine, portavocea anti-referendumului va fi toapa cu casa de aur, Olguta Vasilescu: „Iohannis sa se uite un oglinda, va vedea cum arata un om cu 40 de dosare penale”

politica

Purtatorul de civant al PSD, Lia Olguta Vasilescu  este de parere ca presedintele Klaus Iohannis minte atunci sustine ca social-democratii s-au apucat sa modifice legile justitiei ca sa-si scape coruptii imediat dupa castigarea alegerilor. Ea ii sugereaza sa se uite in oglinda pentru a vedea „cum arata un om cu 40 de dosare penale”.

„Klaus Johannis spune ca primul lucru pe care l-a facut guvernarea PSD-ALDE a fost sa se ocupe de Justitie, ca sa ii scape pe corupti. Fals! Prima ordonanta de urgenta data de guvernul din 2017, dupa OUG 1/2017 care se referea la reorganizarea ministerelor, este OUG 2, postatata mai jos. Aceasta prevedea cresterea pensiilor, a salariilor, a burselor studentesti, transport gratuit pe CFR pentru studenti si alte masuri de protectie sociala. Ne-am concentrat pe problemele cetateanului inca de la inceputul guvernarii. In ceea ce priveste coruptii, ii recomand lui Klaus Johannis sa se uite in oglinda: va vedea cum arata un om cu 40 de dosare penale si care a luat case prin frauda dovedita de Instante judecatoresti”, a scris Lia Olguta Vasilescu pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, ca guvernarea PSD a reprezentat „un intreg asalt asupra statului de drept si a democratiei din Romania”. „Oamenii s-au dus la vot in decembrie 2016, votand cu bun credinta. Au crezut ceea ce li s-a promis, doar ca din prima secunda s-a intamplat altceva. PSD abia ajuns la guvernare credeti ca s-a apucat sa imbunatateasca economia tarii, sa consolideze statul de drept, sa faca Romania mai puternica? Nu, s-au apucat sa modifice legile justitiei pentru a-si apara propriii corupti si propriii condamnati penal. Asta au facut si de atunci intreaga guvernare pesedista a fost un intreg asalt asupra statului de drept si a democratiei din Romania”, a spus presedintele la Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu-Quintus”, desfasurata la Sinaia.

Mai mult despre: ,


Comentarii: