„E bine, sanatos, domnul Mazare?”. Judecatorul din procesul fugarului Mazare, ironic dupa ce a aflat ca si acesta a cerut azil politic

news

Aparatorii lui Radu Mazare au depus joi, la ICCJ, certificatul de solicitare de azil in Madagascar emis pe numele fostului edil, documentul fiind valabil un an de zile. Totodata, avocatii au cerut un nou termen pentru a studia raspunsul DNA privind implicarea SRI in dosarul cu A. Morgenstern.

„Depun din partea lui Radu Mazare certificatul de solicitare de azil in Madagascar. Tin legatura cu Radu Mazare la fiecare trei zile”, a spus aparatorul fostului primar al Constantei, la termenul de joi de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

„E bine, sanatos domnul Mazare?”, l-a intrebat judecatorul pe avocat, citat de Mediafax.

„Nu este bolnav, e foarte bine”, a raspuns acesta.

Totodata, intrucat la termenul anterior s-au solicitat lamuriri privind interventia SRI in dosarul lui Radu Mazare, avocatii au solicitat un nou termen pentru a studia raspunsul sosit miercuri. Instanta a aprobat cererea aparatorilor din cauza si a stabilit termen in 7 iunie, cand ar putea fi ultimul termen.

In aceasta cauza, Radu Mazare este judecat alaturi de fratele sau, Alexandru, si de omul de afaceri Avraham Morgenstern. Radu Mazare este acuzat de procurorii anticoruptie ca a luat mita 175.000 de euro de la Avraham Morgenstern – reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinte sociale „Henri Coanda” – pentru a o ajuta pe aceasta sa castige licitatia si pentru a mari, ulterior, valoarea contractului. Si fratele primarului Constantei, senatorul PSD Alexandru Mazare, este cercetat in acest dosar pentru luare de mita, dupa ce ar fi primit, si el, bani in contextul favorizarii firmei care a construit campusul de locuinte sociale „Henri Coanda”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: