„E groasa cu Valcov”. Basescu il anunta pe Dragnea ca nu va sfarsi deloc bine: „Daddy, eu cred ca se termina prost cu foamea ta pentru putere absoluta”

politica

Fostul presedinte Traian Basescu ii transmite presedintelui PSD Liviu Dragnea ca mentinerea lui Darius Valcov in aparatul premierului nu este posibila, chiar daca sentinta de 8 ani de inchisoare nu este una definitiva.

„Daddy, e groasa (MA) cu Valcov. Dragnea, intelege ca mentinerea lui Darius Valcov in functia de consilier de stat in aparatul de lucru al premierului nu este posibila. Este adevarat ca aceasta condamnare la 8 ani de inchisoare pentru coruptie nu este definitiva, dar standardele politice intr-un stat democratic nu mai permit mentinerea lui Valcov in functie. Dragnea, cat rau crezi ca mai poti face Romaniei in lupta fara limite pentru puterea ta, pentru demolarea si subordonarea institutiilor tarii si impotriva Romaniei ? Daddy, eu cred ca se termina prost cu foamea ta pentru putere absoluta exercitata neconstitutional si impotriva intereselor Romaniei”, a scris Traian Basescu pe Facebook.

Fostul ministru al Finantelor, in prezent consilier de stat al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a fost condamnat, joi, in prima instanta, la opt ani de inchisoare pentru trafic de influenta, spalare de bani si operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functiile.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: