„E limpede ca urmeaza vremuri violente”. Primele analize ale delirului manifestat de Dragnea la Consiliul National al PSD

analize

Ciprian Mihali, profesor de filosofie la Universitatea „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca, considera ca discursul sustinut de Liviu Dragnea in cadrul Consiliului National al PSD este de o „violenta cum nu am mai intalnit in ultimii ani”. El se asteapta la „timpuri foarte innegurate”.

„Discursul lui Dragnea la Consiliul National al PSD este de o violenta cum nu am mai intalnit in ultimii ani. Nu am auzit atata minciuna, manipulare si incitare la ura intr-un discurs public romanesc din partea puterii din 1990 incoace. E limpede ca urmeaza vremuri violente, iar aceasta violenta va fi aceea a puterii mafiote impotriva poporului roman.

Confiscarea violenta a patriotismului si demnitatii nationale de catre infractori ii transforma pe oamenii cinstiti in tradatori. Si nu e o figura de stil: va incepe prigoana administrativa, fiscala, legala si politieneasca impotriva tuturor celor care ‘nu sunt cu noi’, dar si ofensiva schizofrenica impotriva Europei.

Aceasta Romanie a lui Dragnea devine de netrait. Vin timpuri foarte innegurate. La fix 29 de ani de la declansarea revoltei de la Timisoara, PS Dragnea ingroapa visul european al Romaniei”, a scris Ciprian Mihali pe Facebook.

Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential, considera insa ca discursul lui Dragnea este menit sa mobilizeze „bovinele” din sala.

„Nu va luati dupa mustaciosul ridicol. El vorbeste pentru sala aia de cateva zeci de oameni. Acolo suma IQ-urilor ridicata la patrat depaseste greu 60. El nu mai are majoritate simpla sa-si treaca legile, dar vrea sa-l acuze pe Iohannis de inalta tradare cu doua treimi din Parlament. Numai ca bovinele din sala trebuie moblilizate cumva. Cu 25% in sondaje, deh…”, a scris Lazaroiu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: