„E noaptea mintii. E cam muuuuult prea mult!”. Mihai Tudose il umileste exemplar pe combinagiul Tariceanu

politica

Mihai Tudose neaga ca ALDE a primit misiune din partea Pro Romania pentru a negocia intrarea la guvernare a formatiunii lui Victor Ponta.

„E noaptea mintii… Ca ALDE are si asa prea multe fata de ceea ce reprezinta… e problema PSD! Dar ca a devenit si petitoarea PRO Romania parca e cam muuuuult prea mult!!!”, a scris Mihai Tudose.

Acesta aminteste ca si fostul premier, Victor Ponta a sustinut ca Pro Romania nu va intra la guvernare.

„Asa ca, draga CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!” este indemnul lui Tudose pentru fostii sai colegii din PSD.

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a declarat, joi, la Iasi, care au fost conditiile impuse de ALDE pentru a ramane la guvernare.

”Am propus PSD ca din cei 19 ministri patru sa apartina ALDE si patru sa apartina Pro Romania, fireste unul dintre cei patru avand si rangul de vicepremier pentru fiecare dintre cele doua partide. In acelasi timp am facut si o clasificare a ministerelor. Dintre Ministerul Transporturilor si cel al Dezvoltarii, PSD ar trebui sa renunte la unul. La fel intre Educatie si Sanatate, PSD va trebui sa renunta la un minister”, a spus Vosganian.

Liderii PSD din tara se reunesc luni intr-o sedinta a Comitetului Executiv al partidului, unde agenda discutiilor include si soarta coalitiei de guvernare, in contextul in care, partenerii de la ALDE negociaza cu Pro Romania pentru formarea unei noi aliante politice.

Mai mult despre: ,


Comentarii: